Esmu dzirdējusi (precīzāk – mamma teica :D), ka mēnešreižu laikā nevajadzetu braukāt ar riteni. Ko jūs par to zinat? Un vai esat braukājušas ar velo MR laikā vai tomēr atturaties?
A man mamma reiz teica, ka MR laikā nevajadzētu iet vannā. :D Lieki teikt, ka, tā kā es neuzskatu viņu par nekādu speciālisti šajos jautājumos, tad arī neņemu galvā. Iesaku tev arī rīkoties, kā pati jūties labi un ērti. Es noteikti esmu braukusi ar riteni MR laikā. Nekādas atšķirības. :)
A man mamma reiz teica, ka MR laikā nevajadzētu iet vannā.
Nesapratu, kas te tik smieklīgs. Tā arī ir, tikai attiecās vairāk uz sievietēm, kurām ir spēcīga asiņošana - ejot vannā (karstā ūdenī) paplašinās asinsvadi un asiņošana var kļūt daudz spēcīgāka - tas ir kaut kas nesaprotams un ''mistisks''? :D
Par vannu gan man ir arī ārstes viedoklis.
MR laikā dzemdes kakls paveras plašāk, līdz ar to vieglāk pieejams baktērijām, kairinājumiem. + vēl vannas ūdens siltums pastiprina asiņošanu ( vismaz man). Pie tam man ir kaut kā pretīgi mērcēties MR laikā.
MR laikā eju tikai dušā un nepeldos.
Tā kā ne vienmēr pilnīgi visi mammu padomi ir noraidāmi.
Laikam tamdelj, jo cik man ir ta, ja ir menesreizes, un ar kajam izstradajas slodze, kad iet uz vederu un dzemdes mushuljiem, un var but lielaka un sapigaka asinjoshana, vis maz man ta ir.
varbut vnk maate par tevi satraucas :D
Nu vienīgasi kas man nak prāta ks varētu būt,ja ir spēcīga asiņošana varētu būt kkāda šmucīte,bet tas arī viss. :D
Esmu braukajusi ntos gadus MR laikā ar riteni,kopā ar draugu,draudzenēm,viena un vēl nekas tāds vsp nav gadījies :D
Man mamma pati arī nonstopa brauka ar velo :D
par to vannu un MR arī piekritīšu,ka tad nav ieteicams vannoties,bet gan iet dušā. Viena puse ir no medicīniskā viedokļa un no otras puses,vismaz man būtu nepatīkami asiņainā ūdenī vannoties