Skatās uz citām

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Čau!

Vai jūsu vīrieši skatās uz citām? Ejot pa ielu? Kino..boulinga apmeklējuma laikā ar jums utt. Kā jūs to uztverat, ja redzat, ka skatās?
It kā saprotu, ka tas ir normāli, bet , piemēram, pašai vispār kā tāda tā cilvēku blenšana virsū nav saprotama. Pašai nepatīk, ka nāk pāris pretī un džeks lūr uz mani, liekas kā tāda necieņa pret savu draudzeni. Un nepatīk , ja puisis ar ko esmu attiecībās lūr uz citām, ejot kaut kur ar mani.
Man laikam jāārstējas, zinu, ko teiksiet. Un jāpaceļ pašapziņa un jābūt pašpārliecinātākai.

Tiešām visas te spēj tā normāli reaģēt uz tādām lietām? Arī gribētos būt tik ļoti pašpārliecinātai, lai mani tas neietekmētu :(

Tagad vasarā tas it sevišķi izteikti, ka visās malās pilns ar meitenēm ar perfektiem augumiem, kājām un īsiem šortiņiem / kleitiņām. Jā zinu, ka pati arī varu iegūt tādu augumu un uz to tiecos, bet ko man pagaidām darīt, ka mani tas viss sāpina ļoti un kā ar to tikt galā?
05.07.2013 11:54 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Čikita

haha jā, mums tas pats, citreiz var pat redzētm, ka pats tāds lielīgs, ja esmu kā īpaši sapucējusies...

Vēl mēs spēlējam spēli ejot pa ielu, zinot, ka meitenes tāpat viena otrai blenž virsū mēs speciāli abi skatāmies pretī, smieklīgi kā tas cilvēks novēršas :D
05.07.2013 12:14 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
pirms kāda laika dzirdēju ~50 gadīgus vīriešus, kas gāja man garām, apspriežam kādu skaistuli. "kāda skaista meitene, redzēji? nebūtu tik jauna, varētu iepazīties."
man likās mīļi, tāds tīrs un jauks komentārs, ne par to, ka paši par vecu vai meitene par jaunu, bet, ka viņiem pašiem patīk skaistas, vecumam atbilstošas sievietes. nezinu gan, cik no jauniem vīriešiem tā dienas laikā tiešām ietu un mēģinātu iepazīties ar garāmgājēju :)
05.07.2013 12:15 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es skatos, viņš arī skatās. Tagad meklēju viņam kreklu (gribu uzdāvināt), nu un lūru uz visiem vīriešiem, kas uzvilkuši kaut ko interesantu un domāju - vai manam dārgumam piestāvētu kaut kas līdzīgs?

Atgādināji to anekdoti par ideālajām attiecībām - skatās sieviete uz citu vīrieti, skatās, skatās un nodomā: "Lūk, smuka kurtka, jānopērk tāda vīram" :D

Un par tēmu - es arī skatos uz skaistām sievietēm :D protams, mazais greizsirdības velniņš piebiskta mani, kad redzu, ka draugs ar uzmet aci skaistai dāmai, bet tas jau tik fiksais acu skatiens un viss. Tas neko nenozīmē :)
05.07.2013 12:17 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Elīna Zālīte ->varu tikai Tevi apbrīnot par to, ka ar savu puisi apspried citu meiteņu formas utt.:D

Ir jau arī kā kuri vīrieši.. Ir tādi, ar kuriem ejot tu jūti, ka viņš nevis vnk skatās, bet jau gatavas skriet pakaļ, paprasīt numuriņu un tā..
Bet paskatīties.. Tā tīri intereses pēc.. Nu protams, ka man tas baigi nepatiktu ,bet ja es arī skatos..:) Cilvēks ir sabiedriska būtne un jā, kā jau teica, dīvaināk būtu, ka ietu, acis nodūris un uz nevienu neskatītos....

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Izdur viņam acis, vismaz būsi droša, ka neskatīsies arī tad, kad neesat kopā! :D

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Man nav nekas pret,ja draugs skatās. Tikai lai to dara pieklājīgi un neuzkrītoši, ja esmu viņam blakus.

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Manējais ar mīl paskatīties, bet viņam uzreiz arī tas profesionālais piesitiens, viņš meklē modeles sev ar kādiem interesantiem sejas vaibstiem vai smukām formām. Ja ir kaut kas ekstra ordinārs, viņš mēs arī iepazīties. Tad gan tā neomolīgi jūtos, bet esmu jau pieradusi. Labāk vienu neatstāt :D
05.07.2013 12:20 |

Reitings 1531
Elīna Zālīte ->varu tikai Tevi apbrīnot par to, ka ar savu puisi apspried citu meiteņu formas utt.

enija man ar tas ir pilnīgi normāli. Iet jauna māmiņa un es saku- lūk tāpēc sievietei ir jābūt jaunai māmiņai, viss savās vietās. Vai citreiz nokomentēju atsevišķas ķermeņa daļas.
Man neskauž kas ir citām un es esmu par sevi pārliecināta. Kāpēc es to nevarētu darīt? Tas ir līdzīgi kā šeit- parādi seju, tik es runāju ar savu vīrieti nevis publiski.
05.07.2013 12:23 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Mjā, es te viena tāda slimīgā laikam :D Un nezinu, ko jums nozīmē uzkrītoša skatīšanās, nu nepēta jau no galvas līdz kājām, bet skatās acīs pāris sekundes un man tas besī, nejūtos labi tad blakus viņam
05.07.2013 12:24 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Man tas liekas normāli, ka skatās, es arī skatos. Citreiz apspriežam meiteņu dibenus vai citas formas. vai arī čaļus.

Identiski.
05.07.2013 12:25 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
kristel, taču nomierinies, tas nav nekas traks.
Ko teiktu, ja būtu kā man, kad džeks skatās uz citu plikiem pupiem un vāverēm :D
05.07.2013 12:27 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Šim uzmanību īpaši nepievēršu. Pati īstenībā ļoti daudz novēroju apkārtējos, piemēram, stāvot veikalā rindā varu visus blakus rindā stāvošos nopētīt citreiz pat draugs aizrāda, ka pārāk uzkrītoši jau sāku skatīties. Man patīk novērot apkārtējos, citreiz skatoties uz kādu cilvēku domāju, kāds viņš ir , vai citreiz vecāka gada gājuma cilvēkus nopētu un mēģinu saprast cik jauks vai nejauks opis/ome ir saviem mazbērniem ja tādi ir. Ja ievēroju, kādu, kurš ir saģērbies briesmīgi parasti draugam cenšos par to pastāstīt tad arī viņš novērtē vai man tikai tā liekas, ka izskatās briesmīgi vai tā ir, citreiz arī viņš pats palūdz, lai paskatos uz kādu meiteni/puisi, jo ir ievērojis ko netipisku vai šausmīgu viņu izskatā/uzvedībā.
Piemēram, vienu dienu veikalā ienāca sieviete, kura uzvilkusi virs biksēm svārkus tas vēl nebija tas trakākais, viņa visa bija sodrējos, smiltīs un netīra seja, rokas, mugura cik nu varēja manīt , likās, ka kādā ugunskurā izvārtījusies, vēl vakar draugs teica, ka redzējis viņu ejam pa pilsētu.
RAF rajonā dzīvo kāda sieviete izskatās briesmīga matus nekad nemazgā, gara auguma un tagad nēsā svārkus un kleitas visai īsus, kājas viņai kaulainas, pati sakumpusi
Kā var manīt man patīk vērot cilvēkus neko sliktu tajā nesaskatu. Tas, ka tavs puisis uz citām skatās nenozīmē, ka viņam viņas patiešām interesē un ka viņš kaut ko vēlētos ar viņām. Ja viņš ir kopā ar tevi, tātad citas viņam tādā līmenī nemaz neinteresē un tas ir tikai dabiski, ja puisis paskatās uz kādu, tu taču arī kādreiz uzmet skatienu kādam puisim
05.07.2013 12:28 |

Reitings 3966
šķiet ka nelūr, es viņam saku redzēji to un to, šis saka kaas ko nē. :D
05.07.2013 12:31 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Pasai loti riebjas, kad eju pa ielu un preti nakosais puisis, kurs ir kopa ar meiteni, blenz virsu...

Par to, ka manejais skatas uz citam, sakuma loti pardzivoju... Bet kka ar laiku pagaja. Man pat liekas, ka es uz smukam meitenem skatos vairak neka uz puisiem:)
Dazreiz, ja iet kads glits puisis garam, tad speciali paskatos, ta lai manejais redz....

Meitenu kermenu dalas, augumus nemedzam apspriest, jo pasai viss ir ideali un ir citas temas par ko runat. Dazreiz, ja ieraugu kadu apgerbu vai kurpes kadas es gribetu, tad paradu vai vinam patik un vai varu ari sev tadus nopirkt.

Un par to, ka japartrauc attiecibas, kas par fufeli? Nekas nav japartrauc, jastrada ar sevi, jamegina uz to visu skatities no citas puses, ka es jau mineju:)
Turies.....

Tas tev ir pirmas attiecibas? ( ja gribi vari neatbildet, tiri intereses pec, jo sadi ka tu te raksti jutos pirmajas attiecibas. Kaski lidz ar to bija daudz)
05.07.2013 12:35 |

Reitings 7743
Neesmu manījusi, ka skatās uz citām. Ja arī paskatās - un? Uz mani dažreiz kāds mēdz paskatīties sev vien zināmu iemeslu dēļ, bet man tas dzīvot netraucē. :D Es pati drīzāk skatos uz meitenēm, vienai smukas, garas kājas, otrai skaisti mati utt. Blenzt neblenžu, tikai paskatos. A par puišiem, gadās uz kādu paskatīties, ir taču jāskatās, kur eju, piemēram, ar aizvērtām acīm pārvietoties grūti. :)
05.07.2013 12:35 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Protams, ka mēs skatamies uz citām! Ja esmu kļuvis par veģetārieti, tas taču man neliedz aplūkot visu ēdienkarti. Tikai nemuldiet, ka arī jūs neskataties uz citiem simpātiskiem vīriešiem!
Lai arī cik skaistas un seksīgas jūs nebūtu, ar laiku tā vīrieša sajūsma noplok, rodas pieradums, gribās palūrēt uz citām. Tas nebūt nenozīmē, ka jūs esat kļuvušas neglītākas. Protams, bieži vien jūs pēc džeka sašņorēšanas palaižaties slinkumā, sākas mīlas rokturu audzēšana, bikses ar augsto jostasvietu, uggs zābaki, kaut kādi vecmammu adījumi u.c.
05.07.2013 12:36 |

Reitings 3966
TIeš tapēc vasarā parasti negāju uz randiņiem :D un izvairos iet tusēties, visām dziļie dekoltē, caurspīdīgās būzes, klaboošie papēži :D īsie svārki.
05.07.2013 12:40 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man bija gadīums, kad puisis reāli blenž virsū meitenei. Un smaida. Skatās un smaida. Jā, paskatos - glīta, ar smuku augumu. Es šim iebakstu - nu ko lūri?? Patīk, ja?
A šis nenovērsis skatienu no meitenes man saka - kas viņai ar uzacīm? Reāli ņirdzīgi izskatās :D Paskatos - tai tādas tievas svītriņas, kaut kādā S veidā tās uzacis :D
05.07.2013 12:41 |

10 gadi
Reitings 5181
amazing, :D

Šitā vienreiz draugs - skatās un skatās. Es to pamanu un nevaru saprast, kāpēc viņš tā lūr uz to nabaga meiteni. Pie tam tā pienaglojis savu skatienu un ar tik dziļi domājošu sejas izteiksmi, ka man jau palika neērti. Prasu: "Kas ir? Ko tu tur skaties? Patīk vai kas?" Šis tā: "da nē, nevaru saprast - viņa ir meitene vai puisis?" :D
05.07.2013 12:47 |

10 gadi
Reitings 2563
kristel manējais ar šad tad skatās, un esmu ļoti greizsirdīga un man tas riebjas, esmu teikusi, bet nekas nemainās. Vīrieši. :@
05.07.2013 12:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits