Šim uzmanību īpaši nepievēršu. Pati īstenībā ļoti daudz novēroju apkārtējos, piemēram, stāvot veikalā rindā varu visus blakus rindā stāvošos nopētīt citreiz pat draugs aizrāda, ka pārāk uzkrītoši jau sāku skatīties. Man patīk novērot apkārtējos, citreiz skatoties uz kādu cilvēku domāju, kāds viņš ir , vai citreiz vecāka gada gājuma cilvēkus nopētu un mēģinu saprast cik jauks vai nejauks opis/ome ir saviem mazbērniem ja tādi ir. Ja ievēroju, kādu, kurš ir saģērbies briesmīgi parasti draugam cenšos par to pastāstīt tad arī viņš novērtē vai man tikai tā liekas, ka izskatās briesmīgi vai tā ir, citreiz arī viņš pats palūdz, lai paskatos uz kādu meiteni/puisi, jo ir ievērojis ko netipisku vai šausmīgu viņu izskatā/uzvedībā.
Piemēram, vienu dienu veikalā ienāca sieviete, kura uzvilkusi virs biksēm svārkus tas vēl nebija tas trakākais, viņa visa bija sodrējos, smiltīs un netīra seja, rokas, mugura cik nu varēja manīt , likās, ka kādā ugunskurā izvārtījusies, vēl vakar draugs teica, ka redzējis viņu ejam pa pilsētu.
RAF rajonā dzīvo kāda sieviete izskatās briesmīga matus nekad nemazgā, gara auguma un tagad nēsā svārkus un kleitas visai īsus, kājas viņai kaulainas, pati sakumpusi
Kā var manīt man patīk vērot cilvēkus neko sliktu tajā nesaskatu. Tas, ka tavs puisis uz citām skatās nenozīmē, ka viņam viņas patiešām interesē un ka viņš kaut ko vēlētos ar viņām. Ja viņš ir kopā ar tevi, tātad citas viņam tādā līmenī nemaz neinteresē un tas ir tikai dabiski, ja puisis paskatās uz kādu, tu taču arī kādreiz uzmet skatienu kādam puisim