Es biju dienā iegājusi, bet vēl nebija rezultātu un tagad domāju iet tikai tad, kad uzzināšu, kad ir rezultāti. Laikam vēl nav parādījušies, jo nekur neviens neko neraksta. :D
man jau augstskola pabeigta. ta ka mani rezultati nav vairs aktuali. neesmu jums konkurente. bet vispar es sito nesparotu. kada jega, ka anonimi lietotaji sarkata,piemeram, man ir abcd limeni. tev uzreiz sak skist, ka tiksi/ netiksi sava izveletaja augstskola?:D
Nu tak ko var ņemties - rezultātiem jābūt 5. jūlijā, tad arī ieraudzīsiet un varēsiet mērīties ar saviem procentiem (līmeņu šogad vairs nav). Varētu padomāt, ka tie rezultāti labāki paliks no tā vien, ka dienu agrāk uzzināsiet.
Šī diskusija atgādina fragmentu no Šreka multenes, kur viņi brauc uz Tāltālo karaļvalsti un ēzelis visu laiku:
"Vai esam jau klāt?",
"Vai esam klāt?"
"A tagad?"
...
"A tagad?"
Šī diskusija atgādina fragmentu no Šreka multenes, kur viņi brauc uz Tāltālo karaļvalsti un ēzelis visu laiku:
"Vai esam jau klāt?",
"Vai esam klāt?"
"A tagad?"
...
"A tagad?"
Šīs diskusijas ir pilnīgi normālas, kad beidzu skolu, mēs visu twitteri pied****m par un ap CE rezultātiem, mani absolventi- paziņas arī to jau aktīvi dara. :D Pēc viņu tvītiem gan noprotu, ka visi jau atraduši savus līmeņus.