Sveiki. Esmu vienkārsi tādā izmisumā. Es nezinu ko man darīt, lai viņa mana draudzene man piekristu. Tatad - man ir labākā draudzene jau 4 gadus. Ir tāda lieta, ka viņa klausa pēc visiem likumiem. Viņa klausa tikai saviem vecākiem. (Mēs neesam pilngadīgas) Viņa klausa pilnībā visam, ko māca viņas vecāki. Piemēram, viņa ir pilnīgi un galīgi pret cigaretēm, wp, alkoholam. Labi, jā, saprotu, ka tas ir tikai labi, bet nu kurš jaunietis tam ir PILNĪGI pret? Tad vēl, viņa nevar iziet ārā vēlāk par 22. Viņa OBLIGĀTI ir mājās ap 21. Vēlākais cikos viņa var būt mājās ir 22. Viņa baidās, ka uzreiz pēc 22 pa ielam staigās daudz narkomāni, bomži un urlas. Viņa saka, ka kad būs 18, varēs darīt ko grib. Un tad vēl, viņa man visu laiku lasa morāles. Pilnīgi visu laiku. Piemēram, viņa man māca, ka obligāti atnākot mājās no āra ir jānomazgā rokas. Tad vēl, ka pāri ceļam jāiet pie gājēju pārejas un tieši pie zaļās gaismas. Tas tā kaitina. Viņa nedara neko nekaitīgu. Es nezinu ko darīt! Aprunāties ar viņu par to vai... Tā jau ar viņu ir ārprātīgi jautri, ļoti forša meitene, bet tas, ka viņa dzīvo tik veselīgi un nekaitīgi drausmīgi kaitina. Kā es varētu labot to viņā? Negribu viņu pazaudēt tikai dēļ šī.