Tā, dāmas, kā jau Jūs zināt, mūsu lieliskā Lancaster 05.07. būs namamāte un ir gatava mūs uzņemt mūs savās viesmīlīgajās telpās :)
Taču izskanēja domas par meitenēm, kas grib satikties ātrāk!
Tātad -
1) kuras galu galā nāks?
2) Cikos varētu satikties?
Dāmas, kuras nav nevienu nekad iepriekš satikušas- nekautrējieties. Visām ir bijusi pirmā reize :))
Meitenes, kas baidās! Pastāstiet man, blondīnei, no kā tieši jūs baidaties?
Par to ka neiedraudzēsieties? Nu un? neviens taču neliek sēdēt, ja jūti ka neaiziet sarunas.
No tā, ka pēc tam te forumā apliks? Nu un? Kāda gan starpība ko par tevi domā kāds cits.. Esi kas esi un miers.
No kā vēl varētu būt bail? Izvarošana nedraud, tas pilnīgi noteikti! Smagi šaubos, ka meitenēm varētu būt tāda tieksme, un ja jau kas, tad nebūsi jau viena.
No kā vēl varētu būt bail? Izvarošana nedraud, tas pilnīgi noteikti! Smagi šaubos, ka meitenēm varētu būt tāda tieksme, un ja jau kas, tad nebūsi jau viena.
Šitas diezgan divdomīgi. :D Ja nu izvaro, neuztraucies, nebūsi tāda vienīgā :D
atiGita, labi, ka iztulkoji, citādi tiešām draudīgi likās kā aloe rakstīja. :D :D
Man arī šķiet, ka būtu kkas jānorezervē, bet tāpat varētu kādai sanākt klēpī sēdēt :D, jo neko konkrētu jau nav iespējams rezervēt, ja nezina, cik būs.
Sveikas!
Es arī jauna, nevienu nezinu. Mēģināju saskaitit nācējas, tā arī nesapratu - kas tiekas iepriekš, kas nāk uzreiz uz dzīvokli un kas nenāk nemaz :D