Strādājot, ienāca prātā jautājums, ko jums te pajautāt. Cik gados jūs pirmo reizi sākāt apmeklēt, teiksim, kosmetologu? Cik gados sākāt taisīt vaksāciju (uzacu vax neskaitās)?
Man te meitenes nāk 12 gv., uz sejas tīrīšanu, 14 g.v.uz pedikīru, manikīru, gelishu. 16 g.v.uz bikini vaksāciju.. Es laikam pirmo reizi žileti rokās paņēmu tikai 15 g.vecumā un vāveri uz pliko vēl nedzinu nost :D
Pie kosmetologa aizgāju pirmo reizi 22 gados, uz bikini vaksāciju vai nu 22 vai 23, neatceros, bet eju vēl joprojām.
Pie manikīrista un pedikīrista neesmu bijusi nekad :D man 24.
kosmetologs kādos 22, vaksācija vēl vēlāk, manikīrs nezinu, kādos 19 moš. pie pedikīra nekad neesmu bijusi, jo man bail. no kutēšanas. man vispār nevar pieskarties pēdām-sākas histērija. tāpēc man nepatīk iet uz pilno masāžu, jo viņi vienmēr masē pēdas, lai gan es saku, ka nevajag, ka man ļoti kut.
ja man būtu bijusi tam visam nauda, es jau no 13 gadu vecuma būtu gājusi uz uzacu raustīšanu un pie kosmeteloga (bija pumpas). ā, nē 13 gados es vienreiz aizgāju izraustīt uzacis, tas bija viens no gudrākajiem lēmumiem manā dzīvē :D nebija tā, ka man būtu baigi lielās uzacis, bet pirms tam mēģināju pati raustīt un sanāca šķibas :D pēc tam atlika tikai uzturēt formu :)
Mani mamma pat jau ceturtajā klasē bija frizieres aizvedusi, lai man šķipsnas pabalina. Un kopš kādas devītās klases reizi ceturksnī eju uz sejas tīrīšanu.
Nekad nesmu bijusi ne pie kosmetologa, ne uz vaksāciju. Kauns atzīties, bet pat manikīrs un pedikīrs salonā nekad nav veikts, pati lieliski tieku ar visu galā, turklāt man ir pārāk labi nagi, lai tos bojātu, liekot virsū gelishu vai kko tamlīdzīgu.
Radiniece gāja make-up skolā un visu ko samācīja, tad (9./10.klase) arī pirmoreiz sāku raustīt uzacis :D
Šobrīd manikīru, pedikīru taisu pati un arī visos citos veidos sevi ļoti pieklājīgi protu sakopt, neizgāžot par to daudz naudas.
Esmu aizdomājusies, ka kaut kad jau jāaiziet, paskatīties, kā tur lietas notiek un tā, bet nav prioritāte..
Vienīgais, ko pa retam apmeklēju, ir solārijs. Un, protams, frizieris.
Pirmais manikīrs 14gados, laka un ziediņu zīmēšana salonā.
Gēla nagi 16 gados
Skropstas 17 gados
Pedikīrs 18 gados
Vaksācija 20 gados,pirms tam bija bail :D
Sejas tīrīšana 23 gados.
Pie kosmetologa nekad, vaksācija nekad - kājas epilēju, bet bikini skuju/epilēju un uz manikīru vienreiz ar māsu kopā aizgāju, kā daļa no dāvanas bija un tad uzliku gelish. Kā te minēts - pašai patīk sevi kopt.
19 gados pabiju salonaa, baigi saapeeja, neiepatikaas (asinjaina aada peec vaksaacijas, nezjeeliiga kuteeshana pedikiira laikaa, svilinaashanas sajuuta pie gela nagu sliipeeshanas, saapiigaa pumpu spieshana utt). Sapratu, ka tas nav man domaats. Man vajadziigaas lietas taisu pati, aatraak, leetaak un sterilaak.
Trīspadsmit gadīgas meitenītes ar krāsotām uzacīm, make-up, kas katru mēnesi pērk Cosmo un pilnīgi nopietni uzskata, ka ir tādas pašas kā jaunas sievietes (mana mazā māsīca reiz izmeta "man ir tieši tādas pašas problēmas kā pieaugušiem cilvēkiem") un pīkst, ka viņām nav drauga, tagad skaitās norma. Eu, nu nopietni? 21st Century, bravo.