Čau!
1. Biju pie ārsta. Salocīja mani, paspaidīja, padaudzīja ar āmurīti, un... atkal uzradās sāpes.
Viņa man vienīgo ārstēšanas līdzekli ieteica vingrošanu, tā kā kalanētiku, jo padzirdēja, ka man sēdošs darbs. Pirms šī sprieduma vēl nebiju pastāstījusi, ka apmeklēju sporta klubu un regulāri kustos. Nu nez... pagaidām, kamēr gaidīšu rindā uz CT, pavingrošu. Tad jau būs jāatsāk sporta kluba abonements un jāskatās, ko tur varētu piemeklēt sev atbilstošu.
Ja nekas neuzlabosies, būs jāiet pie cita dakterīša.
2. Par to zivju challenge. Nu tas apstiprināja manas iepriekšējās ginekoloģes informāciju par to, ka celulīts bieži vien rodas no gaļā esošo hormonu mijiedarbības ar mūsu hromoniem. Tādēļ bieži vien, ja papildus dzer Ok, celulīts parādās izteikti.
Es varētu apsvērt šo challenge ;)
3. Kad es, trenējosties pusmaratonam, skrēju ap pusotru stundu, tad ņēmu ūdeni, jo skriešanas skolā tā rekomendēja - virs stundas tomēr kko padzert. Forši bicepsu arī pakačāja tā pudelīte. Vienīgi neforši, kad paliek pustukša, tad švunkājās, un tad es uz to pudeli dusmojos :D
4. Starp citu, pāris dienas atpakaļ man bija atklājums, gaļas klapēšana ar āmurīti trenē tricepsu :D