lūk, tas ir iemesls, kāpēc man negribas lietot hormonālās. Manām kursabiedrenēm divām slaidām dāmām tāpat bija - cikls bija pazudis vispār uz labi ilgu laiku. Kamēr lietoja tabletes - bija MR (bet ļoti knapas). Tikko kā pārtrauca lietot - MR pazuda vispār. Bet viņas vēl neiespringst, jo bērnus vēl neplāno, bet man jebkurā gadījumā ļoti kaitina šī situācija - ar plānošanu vai bez.
Es eju pie Rūtas Bites (iļģuciema/dzirciema poliklīnika) - valsts apmaksātais ārsts (3Ls ar pierakstu). Man ļoti patīk, ka mums sakrīt domas par hormonālajiem līdzekļiem, jo viņa minēja jau iepriekš minēto piemēru, ka tas var arī absolūti neko neatrisināt, tāpēc jācenšas izmantot visādas citādas iespējas... Pati arī sen, sen dzēru tabletes, cikls pēc viņu dzeršanas kā bija nestabils, tā bija :D Daktere vispār ļoti patīkama, nekad neko nemoralizē, visu cenšas rūpīgi pārbaudīt, vienmēr atbild uz jautājumiem utt. Aizrāvos :D
Vēl gribu piebilst, ka biju pie Ingas Rubules pirms 3 mēnešiem (vēlējos vēl kāda ārsta viedokli). Tā bija pirmā un pēdējā vizīte pie viņas.