Labrīt slaidās :)
Neesmu bijusi te veselu mūžību, nez ko esat sarakstījušas, nav laiks lasīt visu. Daudzas vairs neatpazīstu, bildes nomainījušas. Ceru, ka jums labi tievējas, beidzot klāt ir pavasaris, tik silts, dievinu šādu laiku. Un vasara ar nav aiz kalniem, tāpēc lai jums izdodas iegūt savus sapņu augumus :)
Man nav nekas labs ko jums pastāstīt. Laikam tievēšanas periods nav tagad dzīvē. Sākās nesen būtiskas pārmaiņas profesionālajā jomā, atvēru savu uzņēmumu un esmu pārņemta ar to. Nekam citam vairs neatliek laiks, par sportu pagaidām nākas aizmirst. Vēl kāzas jāorganizē brīvajos brīžos. Ēdu es visu laiku uz kādām 1400-1500kcal, man vajag daudz enerģiju šobrīd, es nespēju ēst mazāk, un diemžēl nekas man nenotiek. Nedaudz skumīgi jau ir, bet turpmākos 2-3 mēnešus būs jāpievēršas nopietnām lietām biznesa jomā un sportam neatliks laiks. Tāpēc es laikam atvadīšos no jums pagaidām, jo neko pozitīvu un motivējošu tāpat nevaru iekomentēt, kaut gan neteiktu, ka ēdu visu, ko vēlos, ļoti piedomāju tāpat tam visam, žēl, ka tas tomēr ir tik smagi, uzņemt liekos gan var ātri un viegli :D Bet lai jums pārējām izdodas līdz vasarai sasniegt savus mērķus, lai var staigāt skaistos šortiņos un izskatīties labi bikini :)