Auzu pārslas 300g
Cukurs 100g
Sviests (man bija vecs, mazāks par puspaciņu, nezinu, cik tur iekšā bija, bet pieņēmu, ka kādi 100g)
Milti 50g
Olas 3 gab.
Sēkliņas - sauja (būtu bijuši mājās lazdu rieksti, liktu obligāti tos)
Rozīnes - sauja
Auzu pārslas apgrauzdē 1/2 svieta (es grauzdēju arī reizē sēkliņas);
Sakuļ atlikušo sviestu ar olu dzeltenumiem un cukuru;
Liek klāt padzisušas pārslas un sēkliņas, rozīnes, miltus;
Iecilā sakultu olu baltumu.
Liku uz pannas piciņas, cepu pie 200 grādiem (apmēram, jo nav ne jausmas, vai atbilst patiesībai) kādas līdz 20min.
ES ARII GRIBU VIIIIRUUUUUU
aaaa, auzu pārslas pilngraudu? Vai ātri vārāmās?