Sveiciens, tievētājām.
Es jau miljono reizi gribu šeit ko ierakstīt, bet nevaru saņemties.
Es pat nezinu ko teikt un ko jautāt :D
Tātad pirmkārt mana "problēma" ir tā, ka nu atrodos citā valstī. Kamēr atklimatizējos un sapratu ko ēst un ko neeēst, kā tas garšo, un cik labs ir tas un tas, pagāja labs laiks. Bet nu tāpat, mani mulsina tas, ka tas nav veikals iekš LV, nevaru brīvi lasīt sastāvus, uttt.
Tātad. Pa dienu sanāk diezgan lielas aktiviātes,fiziski sanāk skraidīt šurpu turpu, saistībā ar darbu, nesanāk laika paēst kārtīgas pusdienas. Jāa, jāaa, zinu, tāds- man nav laika, nav, ja grib.Bet nu tiešām. Tā ir mana problēma, atnāku mājās vēlākis 6i, biežāak 3,4 un tad nu ēdu. Saprotu visu ko un kā ēst (laikam) Dienas pirmajā pusē vairāk Oh un uz vakaru labāk OB.
Man ļoooti gribas to principu, kad dienas pirmajā pusē uzņemu vairāk, bet vakarpusē paliek kas vieglāks, bet man dēļ tā darba viss ir otrādāk.
Piemēram. Ja brokastīs ēdu auzu putru, musli, sēklu maizi, biezpienu,vai olu, tralji valji, tad vakarpusē es ēdu dārzeņus ar olu, rīsus, uttt. Ko man ēst pa dienu kamēr esmu darbā ? Es saprotu to, ka man reāli ir tikai divas normālas ēdienreizes. Ko man darīt pa to starpu, kamēr tieku līdz pusdienām/vakariņām ? Paņemt līdzi banānu? ābolu ? kādu riekstu maisījumu ? Nu koooo ? Un vai tas ko dos ? Jo vajag ko tādu ,kas aši iemetams mutē, nederēs līdzi ņemtaās pusdienas.
Es vienkārši saprotu to, .ka neuzņemu pietiekami daudz kaloriju un man ir iestājies taupības režiims organismā..Līdz ar to visu, nepietiekamo uzturu, uznāk lielā kāre pēc saldumiem, naskjiem . Un tad ir svētlaime. Un tur aiziet daudz kaloriju.
Visā visumā es jūtos labi, labāk kā iepriekš, lai arī kā pieēstos, man ir tā plakanā vēdera sajūta, un nejūtos traki. Parasti sekas bija jūtamas nākamajā dienā, likās, ka vēders kā balons, pēc kārtējās izēšanās, bet nu tā nav. Vielmaiņa arī strādā ok. Bet baigos rezultātus neredzu, tapēc saprotu , ka man vajag sakārtot ēdienkarti.
P.S- Aloe super rezultāati :)