Mani kaut kā biedē, ka būtu jāēd konkrētas lietas, ko man noteiktu dietologs, labāk patīk tomēr doma par kaloriju skaitīšanu, bet, ka varu pati izvēlēties ko ēst. Drošivien jau problēma tā, ka viss notiek viļņveidīgi ar noraušanos pa starpam un sporta izlaišanu. Vienkārši jāsaņemas, jāsporto regulāri un jāturās uz 1200 kalorijām.
Buuu - tas jau bija pirms pus otra gada, kad vairākus mēnešus laikam dzīvoju uz 500-1000kcal, tad daudz kg nometu, drošivien, ka vielmaiņa čupā + augums briesmīgs, āda..ehh.. Tā kā, paris, priecājies, tev vismaz ir skaists stingrs augums un viduklis, parādītu es savu ļengano vēderu, vispār šausmās saķertu galvu :D
Esmu atgriezusies no treniņa, bija forši , mana mīļākā nodarbība, tikai šodien kaut kā dīvaini beigās noliecoties uz leju kaut kādas dīvainas sajūtas bija galvā, it kā sareiba it kā kaut kas iedūra, tagad ar vēl tāda dīvaina sajūta. Es vispār esmu ārstu nīdējs ( bērnības trauma ) un neesmu bijusi savā dzīvē ne pie viena cita ārsta kā ģimenes ( pie saaukstēšanās ) un zobārsta. Laikam esmu traka, sāku domāt, ka vajag aiziet, pārbaudīties. Nezinu pat ar ko sākt.