Brīt!
Eu, varbūt slēdzam šo diskusiju? :D Kāda jēga, mēs tāpat visu daram arī bez šī topika un šeit ir diezgan maz meiteņu, kas raksta, lasa :D
Labi.. lai nu kā, šorīt pamodos un gāju skriet bez brokastīm.. Jēzus, es reāli tipināju, lai pulsu turētu tajos 65-75% mo max, ja vakarpusē tas vismaz izskatās pēc lēna skrējiena, tad no rīta.. smieklīgi. Bija grūti, man vēl miegs nāca, bet nu es vienkārši liku ķermenim kustēties, jo domāju, nē..ja es paēdīšu, tad man būs jāskrien 1h, te man iespēja dedzināt speķi tikai ar 30 min. Godam izturēju, bija pat samērā patīkamas pēc-sajūtas. Vakar biju pumpos un arī pēc tam skrēju - jāskrien ļoti lēni, ap 7km/h, lai turētu pulsu(nu man, citi noteikti skrien kā cilvēki :D) Uzliku uz 8km/h.. nu tad salec uz 160, ar to riskēt īsti negribu. Tā kā eksperiments var sākties, redzēsim vai pēc mēneša būšu uzlabojusi savas aerobās darba spējas, jo atgad ir skaidrs, ka ar savu 3 mēnešu skriešanu uz dullo, esmu visu reāli tikai nobeigusi (katrā ziņā ne pacēlusi), ja jau pie 7km/h man pulss ir tāds.
Brokastīs - muslis ar PS.