Labrīt!
Vai, cik daudz sveicēju. Paldies, meitenes, esmu patīkami pārsteigta, negaidīju. Reizēm tāda dīvaina sajūta, ka te jau lielāko daļu pazīstu, it kā būtu jau draudzenes vai vismaz paziņas, bet patiesībā nevienu te nezinu :D
Brīvdienas bija superīgas emociju ziņā, bet diemžēl ne tievēšanas ziņā :( Labāk neko neteikšu, ko tik es neesmu ēdusi, bet viens labums, atsākām sportot, bijām izlaiduši 2 nedēļas, jo draugs slimoja un bija citas nebūšanas, bet tagad izdomājām atkal turpināt un diezgan nepatīkams pārsteigums, ka dēļ tā atkal bija jāmaksā tā lielā maksa, vairāk kā 50 eiro. Nepatīk, ka CF tā ir.
Kāpēc nevar saprast, ka cilvēki var slimot, vai doties ceļojumos un reāli jau varot tikai pagarināt par 8 eiro, bet kāda man no tā jēga, ja , teiksim, es nedēļu vai divas izlaižu sportošanu un zaudēju tos 8 vai nedaudz vairāk eiro ( ja kopējā summa ir piemēram 35 eiro , tad nedēļa sanāk nedaudz vairāk kā tie 8 eiro ), nav jau jēga man viņus maksāt tad. Stulbi.
Bet tā viss ir ideāli, lidinos 5 metrus virs zemes, kūstu ikreiz, kad draugs mani uzrunā ar "mana mīļā saderinātā", vai arī "mana topošā sieviņa" un skatos nepārtraukti uz skaisto gredzenu (l) Kā arī , protams, sapņoju par skaisto kāzu ceļojumu. Gribu uz Maldīvu salām, dārgs jau ir tas prieks, nez vai izdosies. Bet kāzas man nevajag lielas, gribu mazas. Ceļojumam vairāk līdzekļus esmu gatava veltīt.
Šodien pa godīgo ēšana, vēl ēst negribās. Bet pusdienās taisīšu dārzeņus ar liellopu. Vakarā iesim sportot.
Buu, sveicu ar atgriešanos LV :)