Čau visām!
Ilgu laiku te neko nebiju rakstījusi, un tomēr gribu ar jums padalīties, varbūt arī dzirdēt kādu viedokli :)
Man bij svars aptuveni 68 kg uz 1.65 m. Vienmēr biju gribējusi saņemties trenēties ilgāk par 2 dienām, jo nāca slinkums, bet šoreiz man pašai par pārsteigumu saņēmos un jau 3. nedēļu sportoju no vietas, un jūtos lieliski : )) saņēmos pēc tā kā apskatījos savas nesen fočētās vasaras bildes, un sapratu, ka neizskatos tik tieva kā spogulī liekos :/ foto no malas vienmēr iegriež taisnību acīs. Vienmēr esmu bijusi slaida,ne vairāk kā 60 kg, bet pēdējos 3 gadus uzņēmu daudz kg. Tas nu pagaidām ielikšu bildes pēc 3 nedēļu treniņiem - skrienu katru vakaru 5 km, mēģinu ēst veselīgi ne vairāk kā 1500 kcal dienā, alkohols arī pagaidām nav lietots, un staipīšanās katru dienu minimums 1h,presīte 50 x. Pagaidām neesmu svērusies,jo bail, ko svari rādīs. Cerams, ka izturēšu vēl kādu mēnesi, un mēģināšu atgūt savu kādreizējo formu. Meitenes nepadodaties! Sākumā ir grūtāk, ar laiku viss nāk vieglāk! Lai jums jaukas brīvdienas! :)
p.s. Meitenes pasakiet kā ievietot bildes no datora? :D