_paris, treniņš, lai arī liekas viegls un "mazvērtīgāks" nodedzināto kcal un pieveiktā attālumā ziņā, ir tendēts uz tava organisma spēju uzlabošanu. Skrienot šajās dažādās intensitātēs tu vispusīgi attīsti organizmas darba spējas: zemajā - sirdi, vidējā - vispārējo darba spēju, augstajā - muskuļus.
Ja monotoni skrien vienā tempā, neattīsties pilnvērtīgi. Tādēļ treneru sastādītās programmas ir daudzpusīgas. Pēc tādas metodes notiek arī Skriešanas nodarbības Cityfitnesā. Nav tā, ka visi sanāk un noskrien vienā ātrumā tās 75min un pa mājām.
Kad nāks tuvāks starta diena un veiksi kaut kādus kontrolskrējienus, redzēsi, ka šādi pamazām ieliktā bāzīte atspēlēsies.
Par kedām, ja es brauktu uz Vāciju un man vispārējā plānā būtu kedas, es noteikti pirktu tur.
Vai Tev laikā pirms brauciena nav iespējas aiziet līdz kādam no veikalam notestēt?
Iespējams pārdevējs Vācijā mācēja uzdot pareizos jautājumus, tas čalis zināja pēc pieredzes ko atbildēt, jau ir iepzinis sevi, ka galu galā abu sadrabības rezultātā kājās nonāca ideālās kedas.