womankind, jā, skrēju ar mazu lapiņu priekšā :) Nu domāju, ka man sanāca tā neko, man patika, jo bija interesantāk, nekā skriet vienkārši vienā ātrumā. Es skrēju ar 7km/h(tipināju) un augstu intenstitāti it kā ar 8,8-9km/h, tikai es nesaprotu - man tajā laikā jānoskrien tie 10km? Jo, kad skrēju vienkārši ar 8km/h, tad es noskrēju 10km, protams, bet tagad man nerādīja km, jo uzliku laiku uz celiņa kā mērķi, bet kcal parādīja sadedzinātas tikai 589, iepriekš, kad pati skrēju vienā ritmiņā vairāk, mazāk 10km, man bija tuvu pie 800 kcal..dīvaini. Laikam vakar maz tad noskrēju, jo 36min no visa laika sanāk tipināt, bet pieļauju, ka saņemot pulsometru tipināšu vēl lēnāk, jo precīzi redzēšu, kas un kā.
Es noteikti turpināšu pēc šīs programmas, vienīgi man sanāks skriet 2x nedēļā, jo tomēr vēl spēka treniņi sanāk 2-3x nedēļā, šodien pēc pumpiem paskriešu, bet tikai 20-30min(ja pēda ļaus, jo tulzna neizskatās labi..)
Par botām. Man nākamnedēļ ir iespēja iepirkties Vācijā, tur tās cenas visam ir daudz draudzīgākas. Lūk, bet nav jau man jēga pirkt tur skriešanai botas, ja neesmu bijusi uz diagnostiku, jā? Vienkārši man viens paziņa(sportists, jauns puika diezgan - 18 gadi, pieccīņnieks) saka, ka tur esot nopircis skriešanai, ka ir sajūsmā un, ka viņam tur ieteica, kādas labāk. BET pa celiņu, kā Maratonā jau nelika iet, ko tad varēja ieteikt, es domāju?! Laikam jau tad nav vērts pirkt tur..