TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Šodien pieveicu 01:32:00 ilgu treniņu. Ņēmu augstas intensitātes programmas 2. nedēļu. Nuuu... pagaidām nekas grūts un neizdarāms nav. Sadedzināju vairāk kā 700kcal.
Pa dienu tā kā taupījos, bet, kā pienācis vakars, tā pēc treniņa ēst īpaši negribās - nebūšu piepildījusi savu dienas normu, uzturvielas ne tik.
Mācoties no pieredzes (citu meiteņu), domāju, ka vajadzēs iespringt, lai tomēr apgādātu sevi ar vismaz norādīto minimumu, citādi būs auzas!
03.02.2014 22:02 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Brīt! :)
Vakar netreniņa diena. Bet lai savāktu kaut 1200kcal vakarā liku iekša biezpienu ar riekstiem :D

Brokastīs 50g auzas ar 30g riekstu un 15g ķirbju sēklu + kafija. kopā 538kcal - jopcik ku daudz... laikam ar riekstiem pāršāvu :D
Nekas šodien treniņš.
Vakar pagaršoju nedaudz jauno rabarberu PS - baigā ņammma :)
Pusdienās būs dārzeņi un ar 200g filejas.

Vispār liekās, ka esmu uzbarojusies, kaut kā kajas liekas apaļākas, bet varbūt tik iedomas (cerams :D ) nāks 5diena viss noskaidrosies :D
04.02.2014 08:35 |

Reitings 624
Reģ: 08.11.2011
_eko_ Body Revolution.

Vispār, kur Elīna pazudusi ar saviem rezultātiem?

Labrīt. :)
Vakar arī pievienojos tai aplikācijai, tākā, paldies surli. :)
Šorīt brokastīs olas pēc surli receptes, dikti garšīgas. :) + tēja.
04.02.2014 08:43 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
womankind, malacis! Es, kad skatījos tos treniņu plānus, līdz galam nesapratu - tur iezīmēts piem. atjaunošanās - tad cik ātri jāskrien/jāiet? Vai cik ātri skaitās augsta intensitāte?

Man tāp pati kvinoja ar banānu 1/2 un PS 100g. 284 kcal, man parasti visvairāk pusdienās un launagā sanāk, stulbi, bet fakts :D

Es nesvēršos vēl ilgi, jo šo 5dien man tur nav, ko redzēt un nākamo 5dienu es droši vien štopēšu visus labumus, kas būs izstādē un tad vēl nedēļu atkopšos.. :D
04.02.2014 08:43 |

Reitings 3599
aaaa, manējais pagajušajā 2dienā aizgāja ar draugu uz baikiem, kamēr es pumpos biju. Viņš jau pēc pirmajām 5min esot bijis slapš, aizelsies, kamēr citi tik iesildījušies un knapi vaigu sārtumu dabūjuši .. pat neērti esot sameties:D

man parasti visvairāk pusdienās un launagā sanāk, stulbi, bet fakts

Vot man atkal tad sanāk teju vismazāk :D Visvairāk ir brokastīs (ja ēdu putru) tie rierksti un auzas savāc pamatīgu kcal kopumu..., bet tagad putru ar riekstiem ēdu tik treniņa dienās :)
04.02.2014 08:50 |

Reitings 13903
Labrīt!
Ir uzradusies doma, ka varētu nopirkt tai aplikācijai maksas versiju - sanāk, ka ļoti bieži ēdu vienu un to pašu. Būtu maksas versija, atliktu tik saklikšķināt un lieta darīta. Tagad čakarīgāk, kamēr visu savada. Beeet, nu nez, varbūt nav jāpadodās slinkumam :)

_paris, tieši tādēļ, ka tur nav uzrakstīti nekādi konkrēti cipari, tās treniņu programmas ir universālas - jebkuras sagatavotības cilvēks var ņemt un skriet. Apakšā ir sarakstīts, kā Tev jājūtas, skrienot attiecīgajā intensitātē.
Man pagaidām zema ir 6,5-6,7, vidēja ir 7,3 un augsta ir 8,5. Zemajā pulsam jābūt ap 120-130, un tā uz augšu. Augstas intensitātes laikā jāskrien anaerobajā zonā, tieši tādēļ tur nebūs jādarbojas ilgāk, kā 6min. Bet jau jūtu, ka ar laiku tapšu labāka, un viegli varēšu skriet augstākos ciparos.

Vispār, vakar kamēr skrēju, atkal nomainījās zāles kontingents :) un es tā pavēroju visus tos, kas taisa spēka vingrojumus un sapratu, cik ļoti negribu to darīt. Labprāt vicotu katru dienu un neko nevingrotu, necilātu, nevēzētu...
Bet es jau saprotu, nevar, nevar bez tā.
04.02.2014 08:56 |

Reitings 13796
womankind, aa, paldies! Šodien plānots iet skriet, varbūt jānoprovē..vismaz apmēram, ja ne precīzi(jo pulsometrs man būs tikai pēc kādām 2 nedēļām.) Par svariem - man atkal šķiet, ka ja absolūti nepatīk, tad nav ar varu jāspiež. Es nezinu, nu ja ir tā, ka ta nesniedz prieku vai vajag?
04.02.2014 09:03 |

Reitings 3599
womankind, biežākajiem ēdieniem sakliksķini zvaigznītes, tad tie parādās tādā sarakstā. Es tā esmu pie zvaigznītes salikusi visus ēdienus, ko ēdu visbiežāk, tad ēdot tik atzīmēju ko ēdu un lieta darīta.
04.02.2014 09:03 |

Reitings 13796
Lee, starp citu, kad tu aizgāji no pēdējās lekcijas, tieši pasniedzējs stāstīja par meiteni, ka pēc savas būtība ir sprintere, ar tām ātrajām muskuļu šķiedrām un viņa trenējās 8h nedēļā pēc programmas, bet viss gāja uz leju! Izrādās pie vainas bija 6min skrējiens(no 60 min) ar pulsu 160, kas viņai bija anaerobā zona un viņai tik daudz laktāka pa tām min izdalījās, ka ar to pietika. Es uzreiz par tevi iedomājo, jo atcerējos, ka esi sprintere! :) Tā kā - neskrien ātri un ilgi :)
04.02.2014 09:06 |

Reitings 13903
surli, paldies!!! :)
Es to favorite sadaļu biju pamanījusi, bet toreiz nesapratu, kā var ievietot sarakstā. Tagad kaut kā uzreiz ir skaidrs.
Done!
_paris - pamēģini gan! Melderis ir labs treneris, tas viss uz buj-duj noteikti nav sastādīts. Tu ņem vismaz vidējās intensitātes plānu. Nākamajā dienā skaties, vai kko jūti. Ja jūti, tad ir bijis pa intensīvu un tavs organisms vēl nav gatavs tai treniņu grupai. Pēc šiem īpaši nekādas sekas nevajagot just - nogurums jā, bet ne muskulu sāpes utml.

Es ar svariem es neņemšos noteikti, bet vingrojumus mugurai, presītei un kājām gan vajag, lai arī kā teiktu, ka negribās.
04.02.2014 09:18 |

Reitings 13796
Es tagad atvēru un spiežu Ctrl+p, lai izdrukātu to treniņu plānu, domāju nu kāpēc nedrukā.. mēģinu, mēģinu, nāk tukšas lapas. Jā..labi, ka es pieslēdzu vispār printeri pie datora, muļķe :D
04.02.2014 09:30 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Čau Tievās un Smukās! :)

Ziniet, kaut kā garlaicīgi kļuva savā nodabā ķimerēties bez jums! :D
Ko kolektīvais cosmo Tievētāju prāts domā par mērķu uzstādīšu? Mana pieredze rāda, ka ir vienkāršāk, kad mērķis ir konkrēts "Gribu svērt X kg līdz 01.jūnijam" vai "Gribu, tikt pie vidukļa apkārtmēra 60 cm 6 mēnešu laikā" vai "Gribu ielīst 9.klases izlaiduma kleitā līdz Absolventu vakaram"... Bet ko darīt tad, ja mērķis ir tāds... visai izplūdis... Gribu dzīvot veselīgĀK, gribu skaistĀKU augumu... kas varētu būt mērītāji šajos gadījumos?
Uz šo jautājumu pareizo atbilžu nav, bet padalieties ar savu pieredzi un domām šajā jautājumā :)

Foršu dienu! :)

04.02.2014 10:42 |

Reitings 13796
sophie, superīgs gifs :D Par mērķi - es varu 100% teikt, ka tas ir obligāts, jo citādi tiešām(vismaz man) ir grūti. Mērķis, motivācija, griba, fokusēšanas uz konkrētu darbību..izplūdis skaidrojums man parasti beidzas ar to, ka izplūdusi dzeru vīnu :D Kā pēdējās 2 nedēļās. Tāpēc man ir konkrēs mērķis, konkrētā laikā - 2 mēneši.

Par mērījumiem, kas ir abstraktāki - nu tad jāvadās pēc savas gaumes un spoguļa - skaistāks augums, ko nediktē mēŗaukla, svari, bet tikai spogulis, par ēdienreizēm - sajūtas, jūtos labāk, vieglāk, enerģiskāk.. tā kaut kā. :)
04.02.2014 10:49 |

Reitings 13903
sophie, kad mācījos tādos kā sieviešu kursos, tur stāstīja, ka mērķis: pacelt 20kg, nomest 3cm, noskriet 5km 20 minūtēs ir "vīrīešu pasaules" mērķi.
Sievietēm, mērķi tā arī ir jāuzstāda, ka pati rakstīji: gribu būt skaista, gribu labi izskatīties tajā kleitā, gribu viegli noskriet (labi izskatīties skrienot) 4km.
Var uzstādīt mērķus sievišķīgi, tikai vairāk jāpadomā.
Tādēļ bieži vien, te ir pareizi izteikumi: "gribu atpakaļ savus 55kg, kad jutos labi". To arī vajag gribēt! :)
04.02.2014 10:50 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Paris, es jau vairs neesmu sprintere, tas bija ļoti sen, kad nodarbojos ar vieglatlētiku.. tagad skrienu tikai lēni. :D
Ko vēl stāstīja 6dien lekcijā?
04.02.2014 10:54 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Runājot par mērķi, man tāds ir, taču tas nav formulēts kg vai centimetros, bet gan spoguļattēlā, es zinu, kā gribu izskatīties un kā to panākt.. bet, iespējams, vajadzētu nodefinēt arī konkrētu mērķi, apmārtmēros, piemēram (uz kg galīgi muļķīgi manā gadījumā būtu skatīties).
Dažreiz jau arī "aizmirstas" tas mērķis, ko esmu galvā iztēlojusies, ir brīži, kad liekas, ka man taču ar augumu ir viss ok, tad parasti vaļīgāk sāku visam pieiet. Bet gribas, lai ir tā stingrība un lai nav tik bieži tā vaļīgā ēdienkarte.
04.02.2014 11:06 |

Reitings 3599
ah mērķi, mērķi :D
Man mērķis ir beidzot sev patikt - skaists spoguļattēls, no kā izriet viss parējais - tik un tik kg, tik un tik apkartmēri utt. Viss kopa savācas vienā lielajā mērķī.
Ar kritumien un kāpumiem cenšos tam tuvoties. Kaut kā nedaudz besis uznāca pēc pagajušās 5dienas un 6dienas baļukiem, jo tagad liekās, ka mērķi nesasniegšu.
BET šādos brīžos zinu, ka ir jāiecērt sev pļauka un jāsaņēmās!
04.02.2014 11:30 |

Reitings 1571
_paris, man arī patīk! :D

womankind, jūs ar manu draudzeni laikam vienos un tajos pašos kursos gājāt, jo viņa man tieši pirms kāda laika stāstīja par to, ka viss, kas saistīts ar konkurenci, sāncensību (arī pašam ar sevi) ir saistīts ar vīrišķo enerģiju un sievietei pēc šādiem principiem dzīvot ne nu gluži nedrīkst, bet tas ir .... nedabiski? Tāds laikam būtu pareizāks vārds.

Un jā, tas viss mazliet sasaucas arī ar to, ko mums laika menedžmenta kursos stāstīja, ka mēs dzīvojam laikā, kad viss ir tendēts uz rezultātu - izdarīt to un to, sasniegt to un šito, nopelnīt tik un tik. Ka cilvēkiem kļūst arvien grūtāk gūt baudu no procesa kā tāda, ieklausīties sevī un izmantot pašiem savas sajūtas kā mērauklu.

Un tā arī es pie sevis domāju - ko man dos veselīgs dzīvesveids? Nu, man būs enerģija, es jutīšos labi, izskatīšos lieliski... Un tad nākamā doma- bet KĀ es zināšu, ka es jūtos labāk, kā to izmērīt? :D Bet atbilde uz to laikam ir vienkārša- vajag mazāk domāt, tad arī neradīsies lieki jautājumi. :D
04.02.2014 11:32 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Čau!

Arī man ir vieglāk, kad nospraužu konkrētu mērķi (piem., līdz martam svērt xx kg, vai līdz dzimšanas dienai dibena apkārtmēru gribu xx cm), bet ne vienmēr tas izdodas, tāpēc piekritīši meitenēm, kas domā, ka labāk vadīties pēc spoguļattēla un pašsajūtas. Bet protams, arī šie ir mānīgi faktori, vienu dienu arī ar saviem liekajiem kg es jūtos un līdz ar to izskatos lieliski, bet nākamajā dienā tieši otrādi. Katram jāatrod savs :)

Šobrīd ir tā, ka es nezinu, ko lai ar sevi iesāk. Sāk nolaisties rokas. Es nesaprotu, vai tiešām viena brīvdienu ballīte spēj tā sačakarēt visu. Iespējams, es te čīkstu bez iemesla un kādai tas var likties muļķīgi, bet mans nomestais kg ir atpakaļ. Tagad vēl sākas pārmetumi, ka nevaru pasportot dēļ sava astes kaula. It kā jau saprotu, ka viss tik ātri nenotiek - vajadzīgs ilgāks laika periods pārmaiņām, bet.. ai, es nezinu. Cerams, ka tagad, kad to izteicu, paliks labāk. Mājās nav neviens, kam pastāstīt savu bēdu.
04.02.2014 11:57 |

Reitings 10816
Goody, nepadodies :) man ar pec katras allites klat 1kg pusotrs kg :D un pedejaa laikaa atljaujos vairak nekaa drikst :D tapec ar stumdu savus taucinjus turp atpakalj ar savu valjibu :D bet Es neatmetu ar roku,jo man tas viss ir parak dzilji un dikti patik viss shitas :) baudu sagadaa mani workouti,riita skati spogulii un pareizaa eeshana (parsvaraa:D )

surli,kaaaa Tu vari ieest paari 500ccal no rita?:D es apeedu savas bish 200ccal ar kaut ko un jutos jau tiiiiik smaga :D
04.02.2014 12:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits