Labrīt!
Ir uzradusies doma, ka varētu nopirkt tai aplikācijai maksas versiju - sanāk, ka ļoti bieži ēdu vienu un to pašu. Būtu maksas versija, atliktu tik saklikšķināt un lieta darīta. Tagad čakarīgāk, kamēr visu savada. Beeet, nu nez, varbūt nav jāpadodās slinkumam :)
_paris, tieši tādēļ, ka tur nav uzrakstīti nekādi konkrēti cipari, tās treniņu programmas ir universālas - jebkuras sagatavotības cilvēks var ņemt un skriet. Apakšā ir sarakstīts, kā Tev jājūtas, skrienot attiecīgajā intensitātē.
Man pagaidām zema ir 6,5-6,7, vidēja ir 7,3 un augsta ir 8,5. Zemajā pulsam jābūt ap 120-130, un tā uz augšu. Augstas intensitātes laikā jāskrien anaerobajā zonā, tieši tādēļ tur nebūs jādarbojas ilgāk, kā 6min. Bet jau jūtu, ka ar laiku tapšu labāka, un viegli varēšu skriet augstākos ciparos.
Vispār, vakar kamēr skrēju, atkal nomainījās zāles kontingents :) un es tā pavēroju visus tos, kas taisa spēka vingrojumus un sapratu, cik ļoti negribu to darīt. Labprāt vicotu katru dienu un neko nevingrotu, necilātu, nevēzētu...
Bet es jau saprotu, nevar, nevar bez tā.