Aa, un pusdienās bija pudele Piena spēka, jo nebija laika nekam citam - darbs-treniņš-csdd. Tagad ēdu mājas sieru ar ķirbju sēklām, kopā šodien ap 1000kcal, atliek vēl kaloriju Coffe Inn smūtijam, jāiet tikties ar draudzeni. Nekādā šampanieša..cerams :D
sophie, noot, vēl nē, gaidu, gaidu :D nu es jau ceru, ka kopā ar 20 braukšanām pietiktu, bet es jau 15 esmu nobraukusi, instruktors neko, tad nu gaidu to svēto mirkli! Es domāju, ka braucu ok :D
Man bija kādas 30 vai pat vairāk braukšanas, es biju dunduks :D Bet man izdevās, visu noliku ar pirmo reizi :) un nenormāli priecājos, ka biju 2., kas no grupas dabūja tiesības un 1. no visām meitenēm :D
Taču vienkārši sāc sportot, ko tad citu. Pīkstēšana nevienam vēl nav palīdzējusi. :D Vai nu samierinies ar savu augumu, vai dari kaut ko. Ja nedari, tad klusē un baudi našķus, ja dari, tad līdz galam. Ir jau labi, piecel pēcpusi un fiksi vingrot! :D Bet var jau nevingrot, tad tikai jāēd mazāk.
Šodien brokastīs biezpiens, pusdienās dārzeņu salāti ar eļļu, vakariņās 100 g brī siera(nevarēju turēties pretī), viens ābols, persiks un lielā krūze kafijas ar 35%-īgo saldo krējumu.
Īstenībā jūtos diezgan labi paēdusi))
uztaisīju 130 pietupienus uzreiz + vēderpreses vingrojumi + vingrojumi kājām.
Vajag atsākt skriet. Apavi nav :(
Šodien pabakstīju savu vēdera presi un jūtu- ir kubiciņi, bet pāri ir tāds slānīts maziņš. :( Kā lai ātrāk tik no tā tauku slānīša nost ? Skriet ? Kā vēl?