Garajam bija 6.08min/km, rīta 5.50min/km. Treniņos nav jāskrien ātri, jāskrien sekojot savam pulsam ja ir pulsometrs, tā kā man tas nav, jo tādu kādu es vēlos maksā dārgi, un tam bik jāsakrāj, tad šie abi ātrumi man ir komforta, jūtos tajos labi un spēju mierīgi sarunāties, tad pieņemu, ka mans pulss nav augsts.
Ātri skrienot treniņos cilvēks tikai sevi čakarē, rodas tieši pretējs efekts, protams intervāla treniņi tas ir cits jautājums, bet tos netaisa katru dienu, īpaši ja esi iesācējs, tad tos nevajadzētu taisīt.
Te pirms kāda laika meitenes rakstīja, ka skrien ātri un tad lēni, tad varu teikt, cik es zinu, tad nav īsti pareizi iesācējam, jo esmu pilnīgi pārliecināta, ka tādā treniņā iesācējam ir augsts pulss, kas nav pareizi, visdrīzāk šīm meitenēm vajadzētu skriet lēni, vai vispār tipināt. Es neesmu speciālists, es pati to visu mācos, jo sākumā baigi skrēju treniņos, tas ir ātri un garus gabalus, rezultātā es tikai sevi kāvu nost. Bet to jau saprot tikai ar pieredzi, un pieņemu, ka šeit meitenes jau to visu ir aprakstījušas.