Labrīt!
Man ir bijušas krāsainas brīvdienas, katrā gadījumā dabūju sirdsklapes dēļ stresa, bet es tagad domāju, ka viss ir labi, ka esmu stipra sieviete un man ir iekšas, tas ir tikai viens sīkums :) duju tālāk...
Tātad sestdien pāri pa 33km skrējiens, fantastisks skrējiens, vienkārši bauda un lieliska kompānija, pēcpasākums un viss bija fantastiski, bet nu arī ēdu ļoooti daudz, nu neko darīt, svētdien atpūta un pastaiga 40min garumā, jo nedrīkst nekustēties, un šis rīts sācies īpaši, es pamodos pus 4 !!!, nē es nemuldu, es paēdu "brokastis", es padejoju, es apgūlos ar cerību ka vēl stundu pagulēšu, bet man nesanāca, es cēlos augšā un noskrēju 13,3km, vienkārši lielisks rīta skrējiens, es baudīju katru kilometru, bija tik viegli, izlokoju Vecrīgas ieliņas, tas nav aprakstāms kādu enerģijas lādiņu uzņēmu. Vakarā man ir dubultais treniņš TRX un vēl viens, varēšu nodot uguņus, tas man ļoti palīdz pēc tam skrienot, es izkustinu visus muskulīšus, izstaipos utt. :)
Jauku jums dienu meitenes, lai jums viss labais ir :) un galvenais esiet priecīgas :)