Womankind
Viss sacies ar to, ka paciente aizgaja pie GA ar nogurumu, esot sakusu apmeklet body bike(vispar ari parejas augstas intensitates aerobikas te iet ieksha, jo slodze nav aeroba, bet diemzhel anaeroba) un arsts, konsultejoties ar fizioterpeitu nolema, ka varet uztaisit parbaudi nodarbibu laika. Parbaude bija ar visam asins analizem pat, ne tikai sirds ritma merijumi un, ja normali laktaatam jabut lidz 5 vienibam, tad body bike dalibniecem jau bija no 8-16 vienibam izdalijies-tas sak iznicinat mitohondriju un visa beigas cilvekam nevis uzlabojas aerobas darba spejas, bet samazinas. Tapat RSU studente esot gajusi petiit body bike nodarbibas 6 nedelju griezuma-sievietes aerobas darba spejas pirms un pec. Pec 6 nedelam visam dalibiecem tas bija leja.. Vienigais cilveks, kam slodze ir laika, ir treneris. Ai..nu tur gari, ari par body bike vesturi, ka tas ir nodarbibas izbijushiem velo braucejiem - tapec ta slodze nav atbilstosha. Un ne jau tikai nabaga body bike ir tadi, kaa jau mineju-daudzas aerobikas.. Bet es atminos, ka tu teici-jums CF merija pulsu, tas ir labi, tada veida par 80% var apmeram saprast un regulet, lai nenodaritu skaadi, tatad labs treneris tur! Un es sapratu,ka obligati nopirksu pulsometru, nekadas pashdarbibas un skrieshanas atri tikai tapec, ka tapec, jo kad reali paklausas, ko tas dod-neko un tikai sliktu, tad baiga shkrobe, jo saprotu, ka pati esmu neefektivi daudzas lietas darijusi. Ari par parslodzem-neatpushanos..viss kopa. Interesanti katra zinja.