TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 185
Reģ: 21.08.2012
Sveikas meitenes (l)

Pašlaik piekopju tādu trenēšanos - 40 min uz eliptiskā trenažiera un tad taisu dažādus spēka vingrinājumus - mājās, ar hantelēm, bez, pietupienus, presītes, utt. Vai tā ir pareizā pieeja, ja mans mērķis ir nomest kā maksimums 3 kg, vairāk tieši strādāt uz visa ķermeņa nostiprināšanu, slaidākām kājām. Ēdienkarte ir sakārtota.

Priecāšos par atbildi, lai jums skaista diena :) (l)
22.01.2014 10:57 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Parfait, es pat uz tava lēnā ātruma fona izskatos pēc kliba gliemja ar savu "ātrumu"!
22.01.2014 10:57 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
catherine, labāk no sākuma iesildiezs lēnā skrejienā 10min, pēc tam spēka treniņu un pārējo kardio taisi pašās beigās!
22.01.2014 11:01 |

Reitings 105
Reģ: 04.01.2010
Laabrīt! :)

Tieši vakar bija skriešanas diena- es parasti skrienu pakāpeniski palielinot ātrumu ik pēc 5 minūtēm klāt 0.5 km/h/ Nu piemēram sāk ar 9 km/h 5 min, tad 9.5 km/h 5 min utt. Tad sasniedzu maximumu un pakāpeniski samazinu. Skriet ar vienu ātrumu visu laiku man vienkārši paliek garlaicīgi :)
22.01.2014 11:04 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Bodybuilding forumā izlasīju, ka tiem adductor un abductor trenažieriem, ko aloe ielika, īsti diža jēga nav. Protams, attiecīgie muskuļi trenējas, taču tie ir pārāk mazi, lai spētu ko ietekmēt. Līdz ar to, tā pievienotā vērtība ir tā, ka nostiprinās tie mazie muskulīši, kas palīdz pēc tam izpildīt pietupienus un citus kāju vingrinājumus pareizā tehnikā. Bet es arī taisu, man patīk. :D

kampanella, es arī nevaru īsti tos roku trenažierus paņemt vairāk par 15 kg, dažreiz pat 10. Man vēl tā plaukstas locītavas saites trauma vēl nav pārgājusi, neko spiežamu izdarīt nevaru. :(

Patīk tā vilkme (?) - lat pulldown machine.

Pirmdien pataisīju airēšanas trenažieri mugurai, vēl šodien jūt. :)
22.01.2014 11:12 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Labrīt - jā, labrīt! :D
Šodien tomēr esmu pa mājām, labāk vienu dienu paņemu brīvu un izguļu visu, kas varētu man traucēt justies labi, nekā skraidu uz darbu tāda pusvesela.
Vakar, protams, nekādu sportošanu neveicu, īsti nesaprotu, vai to vajag iekļaut šodien... Jāskatās, kas notiks pēcpusdienā.

Vispār man laikam kājas problēma ir pārgājusi, aloe, mums to squashu vajadzētu noorganizēt, bet laikam jau backsteidžā :D
22.01.2014 11:31 |

Reitings 3044
Reģ: 30.06.2010
Čau! :)

Kā jau paredzēju šodien sāp visas maliņas, bet man patīk. Šodien iešu vakarā, gribu saprast, kurš ir mans īstais laiks, jo vakar pārnākot mājās, nāca miedziņš un gāju vēl stundiņu nosnausties.
Brokastīs ēdu auzu pārslu putru ar kivi, par skābu bija :D Tagad dzeru tēju un domāju, ko lai sadara.

Šobrīd es mēģinu izprast, kādi produkti man ir jāēd, lai savāktu visas nepieciešamās uzturvielas dienas laikā. Vakar skaitīju un man nesanāk. Nu tā bija pirmā diena, ka tā nopietni tam pieķēros, ceru, ka man aizies visa tā padarīšana :D
22.01.2014 11:32 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Spīdola man viens treners sastādīja programmu iekļaujot šos trenažierus, bet runājot ar citu treneri, arī teica, lai šos ņemu ārā un eju uz citu trenažieri. Bet man tas cits nepatīk :D un kamēr es pēc savām kāju dienām vēl ilgi jūtu muskuļu sāpes (protams, netaisu vingrinājumus tikai ar šiem diviem trenažieriem), tikmēr es turpinu taisīt :)

womankind oo jē :) forši.
22.01.2014 11:37 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Esmu mājās no sava eksāmena un jūtos laimīga, jo BEIDZOT ir iestājusies nedēļas pauze no mācībām, es visu nokārtojusi labāk nekā bija cerēts, un šodien BALLĪTE :D

Jā, man ļooooooti lēni kaut kas pazūd. Šodien pētīju savu ķermeni un aprises arī mainās ļoooooti minimāli, bet, ko varu gribētu, ja sāku tā kārtīgi kaut ko darīt tikai no 2.janvāra?!- Neko.

Esmu sajūsmā un iešu sataisīt sev brokastis/pusdienas :D
22.01.2014 12:14 |

Reitings 50
Reģ: 18.01.2014
Šodiena- Brokastis- ierastā auzu pārslu biezputra ar ievārījumu. Uzkoda- ābols, pusdienas- puķkāpostu, zirnīšu, burkānu zupiņa + vistas filejas gab.
:)
22.01.2014 13:20 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
surli_murli
Es mērījos vakarā ap desmitiem pirmajā reizē un tieši tādā pašā laikā pēc 2 nedēļām un jā uz riepiņas man klāt 2 cm, un es tiešām nesaprotu kpc, cerēju ka kaut cm vrb nost.. eh.
NU, vismaz salīdzinot ar to ka kādreiz ēdu, domāju ar ēšanu ir viss ļoti ok.
Brokastoju ar biezpienu sajauktu ar paniņām + ūdens, pusdienām gatavoju vārītu vistu, vai omleti no 2dzletenumiem 4 baltumiem, vai tunci izēdu, vai salātus ar vistu, vai zupu, šo 2 nedēļu laikā 4 reizes esmu bijusi ēst kafejnīcā - tad izvēlējos 2 reiz vistas fileju ar sieru un biešu salātiem, 1 reizi cēzara salātus ar vistu, 1 reizi izvēlējos Pelmeņus ar vistu. Nu nedomāju ka ko šausmīgi traku esmu ēdusi. Pēc treniņa kas ir vienmēr pusotru stundu, dzeru puspiena spēku ar mazliet kakao. Vakarā vēl apēdu biezpienu (ēdu tikai vājpiena) un ja ļoti gribas kādu rīsu galeti kur 36kcal vienā. Tas pa tiešām ir viss manā ikdienas ēdienkartē... Bijis 1 izņēmums kad bija noēšanās, bet vaitad 1 reize var izbojāt 2 nedēļu darbu? Un pa šīm 2 nedēļām 3 reizes esmu apēdusi apm 15 g tumšās šokolādes..
22.01.2014 13:37 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
viņa, saņemies un saskaiti kādu dienu precīzi cik kcal, OB, OH, tauku pa dienu apēd, tas daudz izskadros, iespējams! Izskatās, ka ēd maz, bet mēs arī nezinām vai tie ir 200g biezpiena vai 400g, piemēram. Mēries labāk no rītiem, kad vēders nav pilns, jo reāli vakarā mēroties tik pat labi tev vēders varēja sapūsties. Saprotu, ka mērīji ap nabu? Noņem merus arī viduklī jeb slaidākajā vietā, ap dibenu, krūtīm(kādreiz tās pirmās krīt :D ) Lieliem rezultātiem nē, bet pa 2 nedēļām kaut kam vajadzēja it kā..bet varbūt tu esi jau ļoti slaida, tad rezultāti var nākt tiešām ilgi.

Man šodien dusma uz sevi, visu laiku mute kustās.
22.01.2014 13:46 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
tie ir apm 150 g biezpiena, vakarā apm 50-100g

Es jau mērīju praktiski visu - krūtis, rokas, kājas ikros un ciskās, vidukli slaidākajā vietā un vidukli resnākajā vietā.. šajā resnākajā vietā nāca klāt tie cm. varbūt tiešām jāpamēģina no rītiem mērīt.. bet nu pēc kādām 2 ned... Nekur man nekas nav mainījies, tikai nākuši tie 2 cm.

Es centīšos kkad precīzi paskaitīt, bet nezinu, manā ēdienkartē praktiski nav ogļhidrāti, tauki ļoti maz, pārsvarā olbaltumvielas, un pa starpu kad gribas ēst graužu dārzeņus. Jūtos paēdusi, vai tomēr vajag vairāk ēst..?

Man bija doma varbūt pamēģināt ogļhidrātu ciklēšanu, varbūt tad kkas ies nost..

Jo slaidāks jo ilgāk.. it kā dzirdēts, neesmu resna, un man nav daudz ko mest nost, es esmu pēc dabas smalkas uzbūves un mani mēri varbūt citām liktos super mazi, bet vizuāli ir krietni manāmi tauciņi, ko esmu uzaudzējusi pēdējos 7 mēnešos apm, pirmstam velkot kleitu, svārtkus bija perfekti sāniņi, tgd spiežās cauri, tas man riebjas, teiksim tā - izskatos izplūdusi, un lai tos tauciņus dabūtu nost.. tikai tad būšu smuka. izmērs man mazs- 34, bet tie tauciņi. Pirms 2 nedēļām nofotogrāfējos, biju domājusi ielikt tikai kopā ar izmaiņu bildi.. BET ja vajadzētu saprast, ja neticas ka man ir problēmzona, varu ielikt. :D
22.01.2014 14:12 |

Reitings 13796
viņa, nu 34. izmērs ir ļoti slaida sieviete, manuprāt!

Izskatās, ka tu ēd ļoti maz, parāk. Taukus nevajag izslēgt, tie piedalās daudzu hormonu ražošanā, kas atbild arī par notievēšanu, slēgt ārā var tikai OH, bet ne pavisam, jo tu vienkārši ar tik kanpu ēdienkarti ilgi nenoturēsies. Pirms uzsāc OH ciklēšanu - rūpīgi izskaiti cik apēd pa dienu, jo OH ciklēšana ir diezgan advancēta metode jau un tur ir jāskaita cik OB, OH pa dienu apēd - prporcijas, tāpēc vispirms piešauj roku vienkārši savas ēdienkartes precīzā kopsavilkumā. :)
22.01.2014 14:21 |

Reitings 13796
Un, ja tie cm plusā bija tikai ap nabu, tad tiešām tas varēja būt vienkārši sapūties vēders.
22.01.2014 14:22 |

Reitings 11698
Izskatās, ka tu ēd ļoti maz, parāk.

Kā tas ir - pārāk maz ēd?
Tas nozīmē,ka svars iet uz leju ātrāk, bet tikai uz ūdens rēķina? vai arī kas notiek organismā,ja cilvēks neuzņem tik cik kalorijas vajadzētu, bet mazāk? kā tas ietekmē svaru?
22.01.2014 14:23 |

Reitings 13796
čāča, - Ja cilvēks brokastīs apēd 200g biezpiena, zupas šķīvi pusdienās un 100g biezpiena vakarā, tur ir zem 1000kcal, kā tas ietekmē - tu taču zini :) Organisms nesaņem visu nepieciešamo minimumu, sastresojas un var vispār negribēt taukus atdot. Īsi sakot - sabojāta vielmaiņa, šeit tacu ir tik daudz piemēru, kad nāk un saka - apēdu 1500kcal un svars nāk klāt, tas NAV normāli, tas nozīmē, ka organisms ir sajāts ar mazkaloriju diētām - nedomāju, ka tas ir mērķis kādai. Bet konkrētajā kontekstā es to teicu ar domu - lai pieliek klāt taukus un OB, jo citādi izskatās baigi maz.
22.01.2014 14:29 |

Reitings 13796
Man pašai pēc visād "gudrajām" atslodzēm un neēšanu vakaros, neēšanu pēc treniņiem bija tā, ka apēdu nedēļas nogalē, ko vairāk un vsjo, svars klāt par 1kg bez maz vai! Tagad jau ilgi vienkārši ēdu normāli, nebadojoties un svars nelec virsū uzreiz arī pēc kādām ballītēm, čipsiem u.c.
22.01.2014 14:32 |

Reitings 11698
Mans jautājums bija pilnīgi normāls, jo pašreiz man ir riktīgi iestrēdzis svars, cik nu riktīgi var iestrēgt. Un nu man liekas,ka es ēdu par maz, kaut iekļaujos kalorijās, tomēr svars ne pa kam, kaut es tiešām ļoooti cenšos, bet nebadojos. Ēdu principā visu, tikai sasverot un izmērot, un saskaitot, bet man nekas vairs nenotiek. un ir iestrēdzis ļoti stulbā ciparā. šitā man nekad nav bijis.
22.01.2014 14:32 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
čāča, vai tad nebija tā, ka Tev tas svars bija sācis par ātru krist vai es kļūdos? cik tad Tu sver?
22.01.2014 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits