tie ir apm 150 g biezpiena, vakarā apm 50-100g
Es jau mērīju praktiski visu - krūtis, rokas, kājas ikros un ciskās, vidukli slaidākajā vietā un vidukli resnākajā vietā.. šajā resnākajā vietā nāca klāt tie cm. varbūt tiešām jāpamēģina no rītiem mērīt.. bet nu pēc kādām 2 ned... Nekur man nekas nav mainījies, tikai nākuši tie 2 cm.
Es centīšos kkad precīzi paskaitīt, bet nezinu, manā ēdienkartē praktiski nav ogļhidrāti, tauki ļoti maz, pārsvarā olbaltumvielas, un pa starpu kad gribas ēst graužu dārzeņus. Jūtos paēdusi, vai tomēr vajag vairāk ēst..?
Man bija doma varbūt pamēģināt ogļhidrātu ciklēšanu, varbūt tad kkas ies nost..
Jo slaidāks jo ilgāk.. it kā dzirdēts, neesmu resna, un man nav daudz ko mest nost, es esmu pēc dabas smalkas uzbūves un mani mēri varbūt citām liktos super mazi, bet vizuāli ir krietni manāmi tauciņi, ko esmu uzaudzējusi pēdējos 7 mēnešos apm, pirmstam velkot kleitu, svārtkus bija perfekti sāniņi, tgd spiežās cauri, tas man riebjas, teiksim tā - izskatos izplūdusi, un lai tos tauciņus dabūtu nost.. tikai tad būšu smuka. izmērs man mazs- 34, bet tie tauciņi. Pirms 2 nedēļām nofotogrāfējos, biju domājusi ielikt tikai kopā ar izmaiņu bildi.. BET ja vajadzētu saprast, ja neticas ka man ir problēmzona, varu ielikt. :D