TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vispār man tie Pumpi mazliet šaubīgi liekas, ja tik ātrā tempā tas viss tiek darīts at augstu pulsu bez pauzēm..

Man treners, sastādot programmu, arī lika visu diez gan ātri darīt. Piem, uztaisu pietupienus vienu piegājienu un it kā atpūtas brīdī, pacilāju hanteles (nodarbinu citu grupu musuļus), tad piemēram, vēderpresi patrenēju un atkal uz riņķi. Tā, lai nebūtu tāda pauze, kad stāvi un atpūtas brīdī lūri grieztos.
Treners teica, ka tas esot visefektīvākais, ja es gribu nomest svaru.

sophie ēdu bietes ar zaļajiem zirnīšiem, marinētiem gurķiem, vnk ar krējumu un biešu zupā vispār varētu mazgāties :D
17.01.2014 16:00 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Paldies!

biešu zupā vispār varētu mazgāties

:D

bietes ar ķiplokiem, valriekstiem

šādas sastāvdaļas es neiedomātos kopā salikt, bet šim jābūt ļoti veselīgam- man kā reiz mazasinība jāārstē un šie trīs draugi ļoti palīdzot. Mēģināšu, būs man dzelzs trieciendeva. :)
17.01.2014 16:11 |

Reitings 189
Reģ: 02.01.2011
Čau, meitenes!
Jau apmēram gadu cenšos ēst veselīgi. Tā kā dzīvojos kojās, problēmu nav. Ēdu to, kas garšo. No rītiem ēdu prosas putraimu putru ar dažādām piedevām, pusdienās parasti ēdu pilngraudu maizi ar mazkaloriju sieru, lasi, biezpienu u.t.t. Vakarinās salātus, biezpienu(vai kefīru) ar augļiem vai dārzeņiem. Protams aizbraucot uz mājām nedēļas nogalē, kas ir 2 reizes mēnesī, apēdu arī kādu kūciņu un citus našķus, jo mājās man visi lieli kārumnieki. Saldumus ēdu reti, vienīgi saldējums ir mana vājība. Tagad, ieejot veikalā, pat gribēdama nevaru nopirt kko saldu, sirdsapziņa neļauj. :D
Lielākā problēma ir tā, ka svars ir nokrities. Sveru apmēram 49 kg(~162 cm), taču vēders joprojām ir. Dienā cenšos apēst apmēram 1300 kcal, agrāk tās bija nedaudz virs 1000. Vēdera gandrīz nebija, taču draudzene, pārmeta manu lielo vēlēšanos notievēt, jo viņasprāt es jau tā izskatījos labi. Drīzāk visi man pārmeta. Nu un tā es tagad dzīvojos ar saviem 49 kg un vēderiņu. No vienas puses gribas to svaru mazāku, taču man liekas es tā sabendēšu organismu, jo mēnešreizes ir pazudušas. Pēc edunsporto man jūtu jāēd 1500 kcal, bet iedomājoties,kas es tik daudzu ēdu, kļūšu apaļīgāka. Tā nu es esmu dilemmas priekšā, jo nevaru izdomāt, kā rīkoties-ēst tomēr tās vairāk kalorijas vai samazināt. Diemžēl ar sportu nodarboties nesanāk, jo neatļauj finanses, arī kojās nav vietas. Vienīgais - garas pastaigas.
17.01.2014 16:11 |

Reitings 10816
Esat kadreiz kiniti grauzushas burkanus???:D es atnacu uz kino ar burkaninjiem,jo pirms tam saedos to mellenju sieru un bish slikti no taa tauku daudzuma:D labi ka tuksha zaale,nevienam netrauceshu grauzhot :D
17.01.2014 16:12 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es visu sapratu!
Lee iet uz citu mērķi šobrīd un ir jau krietnā gabalā.
Tās dažādās metodes dod dažādus rezultātus.
Vai nu šādu (viss tonusā, savās vietās, nekā īpaši lieka):

vai šādu (viss, kas ir, tas ir skaidri redzams un nosalāms):
17.01.2014 16:27 |

Reitings 437
Reģ: 24.08.2012
Lee tas jau protams ka atkarīgs no mērķiem. Šāds ātrais treniņš man bija kājām jo gribu ciskas tvirtas bet slaidākas, bet šādā treniņā nedegot tauki, bet rokām pleciem u.t.t. taisu ar svaru un lēnāk un vairāk, un jā vajag lielaku svaru lai muskulim grūti,sākumā kad domāju ka nevajag parcensties treneris mēdza nākt klāt un teikt lsi ņemu lielaku svaru jo izskatoties par vieglu, tā nu tgd kā jūtu ka progress svaru palielinu. Vispār šāds ātrais treniņš man bija pirmais un nezinu vai vēk būs ji ļauju trenerim izpausties un pārsteigt mani. Treniņu plānu maniem mērķiem pildu patstāvīgi tad nu ar treneri nodarbībā gribu ko citu.
17.01.2014 16:28 |

10 gadi
Reitings 5929
laimīte, man līdzīgi mazliet :D Hormonu līmenis ļoti zems un gribu atgriesties pie normāla cikla, bet kā nesanāk, tā nesanāk pagaidām :(
17.01.2014 16:51 |

Reitings 189
parfait, ko tu dari lietas labā?
Man ļoti gribas dzirdēt ieteikumus, ko darīt, mainīt ēdienkarti. Esmu apstulbusi. Tad jau sanāk, ka labāk es atkal riju bulkas, ēdu makaronu, baltmaizi u..t., bet vismaz hormoni kārtībā. :D
17.01.2014 16:56 |

Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Hellou, dāmas!
Šodiena man kaut kā brīvprātīgi piespiedu kārtā sanāca OH diena :D
B- kā vienmēr proteīna kokteilis ar auzām un pusbanānu
P- sadusmojos uz vietējo kafejnīcu, jo viss, viss, ko redzēju piedāvājumā bija.. weee.. Eļļains, taukains, majonēzīgs, krējumains utt. Ēdu griķus ar vistas mērci ( mērcē noteikti kaut kādi "labumi" bija :D un salātus, kur eļļa, ka nu tikai. Griķus vispār neēdu, nepatika. Smagi.
2.P- biezpiens ar daudz dārzeņiem. Rudzu maize, 10% siera šķele. Šoko,šoko konča.

Par treniņiem, es arī trenējos pa vecisko. Lēni, smagi, grūti. Tā, ka pēdējie piegājieni ir knapi,knapi. Agrāk arī trenējos ar vieglākiem svariem, daudz reizēm, daudz piegājieniem. Nu, viennozīmīgi- rezultāts labāks ir tagad ar lielajiem svariem. Bet nu, protams, atkal- kāds nu kurai mērķis.
17.01.2014 17:08 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Womankind, man jau dabigi ir tads augums aptuveni, ka taja 1.bilde, tapec gribu izteiktakus muskulus.. pirmo gadu svaru zale trenejos ar viegliem svariem un daudz atkartojuniem..tapec mans velamais efekts nebija... kad saku nemt lielakus svarus, tad tikai saku just kadus rezultatus..
17.01.2014 17:22 |

Reitings 189
Man ļoti garšo bietes, varu vienas pašas ēst, protams ar majonēzi tas bija našķis priekš manis.

17.01.2014 17:25 |

Reitings 706
Reģ: 28.04.2013
Sveikas! Es te esmu klusā lasītāja, bet nu iedvesmojos no jums un smeļos gudrības! Sportam un sabalansētai ēšanai (skaitu kcal) gan esmu pievērsusies tikai nesen - 2. decembrī. Līdz šodienai esmu zaudējusi 11kg, bet man tiešām ir ļoti, ļoti, ĻOTI daudz ko zaudēt, tādēļ arī tie pirmie kg tā ātri pazuda. BET...es te lasu, lasu par tām treniņa programmām un nevaru saprast. Es strādāju pēc trenera sastādītas programmas. Sporta zāli apmeklēju 4x nedēļā. 6dienā pēc treniņa eju arī uz baseinu un pēcāk lutinu sevi SPA :D Bet tas mans plāns diezgan atšķiras no tā, kas te tiek apspriests un definēts kā pareizi un kā vajadzētu darīt... Tad nu es tagad esmu mazliet samulsusi...no vienas puses it kā tā lika darīt speciālists, no otras puses - te ir meitenes, kas par to zina gana daudz un gluži muļķības jau tomēr nerunā.
Jautājums: Varbūt kāda kādā brīvā brīdī būtu gatava uzmest aci tai manai programmai un pateikt savas domas? Tas ir neliels pdf fails, jo pa taisno no sporta zāles lietotāja profila pārkopēt nesanāk, tad nu es te dažas dienas atpakaļ priekš māsas ātri sakopēju visu iekš pdf. Varētu nosūtīt uz e-pastu vai skype.
17.01.2014 17:46 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
lee ko tad tu iesaki,kā preizi,tavuprāt,būtu dedzināt taukus tieši nevis muskuļu masai? Vairāk spēks un mazāk kardio vai kā? :)
17.01.2014 17:54 |

Reitings 189
Ar nepacietību gaidu atbildi uz manu sasāpējušos jautājumu! :P
17.01.2014 18:31 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
man liekas es tā sabendēšu organismu, jo mēnešreizes ir pazudušas. Pēc edunsporto man jūtu jāēd 1500 kcal, bet iedomājoties,kas es tik daudzu ēdu, kļūšu apaļīgāka. Tā nu es esmu dilemmas priekšā, jo nevaru izdomāt, kā rīkoties-ēst tomēr tās vairāk kalorijas vai samazināt. Diemžēl ar sportu nodarboties nesanāk, jo neatļauj finanses, arī kojās nav vietas. Vienīgais - garas pastaigas.

laimīte, pirmkārt- tu jau kaut ko esi nočakarējusi. Kad organismam sāk trūkt uzturvielas, tas pa priekšu atslēdz izdzīvošanai mazāk svarīgās opcijas, piem. mēnešreizes, barības vielas matiem, nagiem u.t.t. Tā ka domā, meitene, kas tev svarīgāks- veselība vai par visām varītēm notievēt.
Otrkārt- par sportu runājot, skriešana arī neko nemaksā, vajag tika igribēt.....

Un notievēt var arī vnk. ēdot veselīgi, piedomājot la iorganismam netrūktu neviena uzturvielu grupa. Un kustības, kustības, kustības......

P.S. Sensenos laikos, kad biju ļoooooti jauna un ļooooti dumja, arī biju nodiētojusies līdz mēnešreižu pazušanai! Atguvu tikai tad, kad atsāku ēst, pieņēmos svarā un izgāju hormonu terapiju!!!!
17.01.2014 19:15 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Ā, es šodien čītoju:D Tā riktīgi- kaut kāda milzu apetīte man šodien. + jau no plkst pus10 rītā sapņoju par kaut ko saldu!!!! Tad nu man pēc vakariņām zefīri (daudz) un šis te gardums (fantastiski gards un diezgan sakarīgs sastāvs):
17.01.2014 19:19 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Tikko nopirku rītdienas skrējienam termobikses un jaku, prieks, ka der bērnu apģērbi, jo pieaugušo daudz dārgāki, jānopērk vēl cepure :) Vai kāda rīt piedalās rītdienas skrējienā no Teikas un apkārt L.Baltezeram no šejienes?
17.01.2014 19:27 |

Reitings 10816
man kaut kaads bish valjigs rezhims palicis...saaku atljauties vairak nekaa vajadzetu :D tikko dabuju pie dzivibas svarus, saaksies atkal normala dzive :D

dumjsh jautajums
-ja Es iekljaujos dienas tauku normaa,bet,uznjemta reali tikai ar sieru, tas nekas vai man tas viss aizies labumaa,jo skaitaas sliktie taucinji?:D
17.01.2014 19:33 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
buuuuu, ja ietilpi kalorijās/uzturvielās, tad nekādas starpības.
17.01.2014 20:26 |

Reitings 10816
hanteljvecis, paldies ;) tagad miers sirdii iestaajaas :D
17.01.2014 20:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)