Čau, meitenes!
Jau apmēram gadu cenšos ēst veselīgi. Tā kā dzīvojos kojās, problēmu nav. Ēdu to, kas garšo. No rītiem ēdu prosas putraimu putru ar dažādām piedevām, pusdienās parasti ēdu pilngraudu maizi ar mazkaloriju sieru, lasi, biezpienu u.t.t. Vakarinās salātus, biezpienu(vai kefīru) ar augļiem vai dārzeņiem. Protams aizbraucot uz mājām nedēļas nogalē, kas ir 2 reizes mēnesī, apēdu arī kādu kūciņu un citus našķus, jo mājās man visi lieli kārumnieki. Saldumus ēdu reti, vienīgi saldējums ir mana vājība. Tagad, ieejot veikalā, pat gribēdama nevaru nopirt kko saldu, sirdsapziņa neļauj. :D
Lielākā problēma ir tā, ka svars ir nokrities. Sveru apmēram 49 kg(~162 cm), taču vēders joprojām ir. Dienā cenšos apēst apmēram 1300 kcal, agrāk tās bija nedaudz virs 1000. Vēdera gandrīz nebija, taču draudzene, pārmeta manu lielo vēlēšanos notievēt, jo viņasprāt es jau tā izskatījos labi. Drīzāk visi man pārmeta. Nu un tā es tagad dzīvojos ar saviem 49 kg un vēderiņu. No vienas puses gribas to svaru mazāku, taču man liekas es tā sabendēšu organismu, jo mēnešreizes ir pazudušas. Pēc edunsporto man jūtu jāēd 1500 kcal, bet iedomājoties,kas es tik daudzu ēdu, kļūšu apaļīgāka. Tā nu es esmu dilemmas priekšā, jo nevaru izdomāt, kā rīkoties-ēst tomēr tās vairāk kalorijas vai samazināt. Diemžēl ar sportu nodarboties nesanāk, jo neatļauj finanses, arī kojās nav vietas. Vienīgais - garas pastaigas.