Turpinu katru dienu sekot jums un savam uzturam un aktivitātēm. :)
Drīz būs mērīšanās ( noteicu sev laiku - ik pēc 2 nedēļām) uz svariem gan nekāpšu, nu ja kāpšu tad ne salīdzināšanas nolūkos jo tas mani neuztrauc un arī svars nav nekāds nenormālais, laigan pirms gada svēru par 5 kg mazāk un biju tievāka, tad redzēs vai atgūstot to tievumu arī svars nokrītīsies. :D
Turpinu sekot ēšanai, iekļaujos, pārsvarā pārtieku tikai no OB, maz OH un maz tauki.
Tikai vakar bija nenormāla cheat day bet nu tas pieļaujams, jo ar draugu ikgadējā Mūsu diena bija, tad nu diemžēl sanāca tāds šausmīgais kaloriju trieciens, pat bail skaitīt (kafejnīcā 500ml melleņu saldējuma kokteilis, pēctam nomēģināju to "draudzīgo" biezpienkūku ko nesen apspriedām (manas domas- garšīga, tiešām, bet sākumā jutos vīlusies, jo sagaidīju biezpienīgu, bet man vairāk liekas ka garšo kā jogurta kūkas), šampis, mazliet mazliet no drauga frī, bet tie tiešām maz :D)
Bet šodien atkal okey- brokastis biezpiens, uzkoda paprika, pusdienas tuncis savā sulā...
Lee - Vispār man tie Pumpi mazliet šaubīgi liekas, ja tik ātrā tempā tas viss tiek darīts at augstu pulsu bez pauzēm..
(kā citātus liek? :D)
Man trešdien ar treneri bija treniņs, viņš bija pārmaiņas pēc izdomājis ļoti intensīvu, 50 min dazadu veidu pietupieni ar 6kg stieni, kopā sanāca dažādas variācijas ap 250 izpildījumiem, starp katriem 30 maksimums 10sek pauze- miru nost, jutos vāja (man ir fiziskā sagatavotība kautcik) bet viņš teica ka šādi treniņi sievietēm ir lai muskulis "pierautos" un būtu stingrs, ciets, bet mazs, tāteikt lai paliktu slaidāks. Lēni un ar ok pulsu esot lai aug apjoms muskulim (protams kopā ar stingrumu).