Pirms 2.gadiem man bija 72kg un tikai ar pareizu ēšanu sasniedzu 66kg, bet pēc kāda laika palaidos un jau biju savos ierastajos 70kg. Šorīt man bija 74,5kg, negribu svaros redzēt 75, jo tas būtu vēl tuvāk 80.
Vēl jūnija mēnesī vingoju pēc Shaun T Insanity, un pirms tam arī Jillianu. Tagad nevingroju, tik squatus esmu atsākusi un pareizāk ēst.
Un esmu 176cm gara.
Esmu 152 cm.
Man ar visiem maniem šībrīža 47,5kg izskatās, ka ir mazliet liekā svara.
Kad man bija mani 44,5kg,- jutos ideāli. Svars ir mazs, protams , BET, tādā svarā es jūtos IDEĀLI un arī izskatos slaidāka- skaistāka.
Santa, samazinot kaloriju devu dienā, kā arī atsakoties no sūdainajiem ēdieniem ;) Pēc citu meiteņu pieredzes varu teikt, ka tā vieta ir vien no visgrūtāk nost dabonamajām, bet nekas nav neiespējams :)
Jā, bet vispār man baigi interesē, kādi būs man tie rezultāti pēc treniņprogramas. Joprojām neesmu atguvusies no šoka par to, ka tik maz kardio.
Protams, sabalansēts uzturs-diēta turpināsies, bet nu hm.. ok, jāpavēro sevi šomēnes :)
man brivdienaas parasti eedienreizes sastaav no riisiem,jo draudzinsh gatavo tikai riisveidigus edienus ..bet man parasti veders slikti reaghee uz risiem,rodas aizcieteejumi un tad vairakas dienas nakas savest kartiibaa vederu :D un jutos ljoooti smagi pec risiem..
Es tagad taisīšu body revolution workout 1 un cardio 1, nesanāks kā vajadzēja - workoutu no rīta un cardio vakarā, jo nesen tikai mājās pārvilkos. Kaut nu man būtu spēka abiem :D
womankind,
neesmu meeghinajusi :( jo mans draudzinsh ir iipash eediena izveelee un vinja tradicijaas ietilpst paarsvaraa eedieni tikai ar riisiem ... un vinsh taa jau neatbalsta mani shajaa posmaa un negrib nekad neko dzirdet par ccal,uzturvielaam utt utt utt.. ediens kaa taads ir veseligs, bet tie riisi liek justies man ka balonam muzhdien..
Elīna, es dabūju Body Revolution. Tur taču nevienā vietā nav teikts, ka jātrenējas 2x dienā? Formula ir vienkārša - workout 1, 2, cardio, 1, 2, cardio un rest.
Workout 1 ir salīdzinoši viegls, man patīk, bet cardio priekš manis pasmags, kārtējo reizi biju pilnīgi slapja! Bet es protoams turpinu, rīt day 2 - workout 2 + cardio 1 :)