Aloe - bija vasara un sapratu, ka vairs nevieni šorti neder un visur spiežas tauciņi. Galvenais, ka varbūt ne tik daudz izskatījos resna kā jutos un viss piegriezās. Esmu spītīga un ja kaut ko sadomājos, tad arī panāku. Tad nu kādus 3 mēnešus pēc sešiem neēdu, dzēru ļoti daudz ūdens, regulāri bija 5 ēdienreizes. Lai sākumā iekustinātu svaru ķēros pie 13 dienu diētas - biju baigā sajūsmā. Slikti mazliet jutos pirmās dienas, bet, kad sāka kristies svars tad pilnībā pietika ar to , kas diētā minēts. Vienīgi no tās diētas man ir riebums pret vārītām olām , tās gan vairs nevaru ieēst. Domāju, ka varētu atkal izmēģināt to diētu, vienīgi iesaka viņu ik pēc 2 gadiem, kā arī gribās izbaudīt vasarā visus salātus un ogas nevis ēst to, kas uzrakstīts.
Sportoju arī vairāk, pēdējā mēnesī galīgi esmu palaidusies un vispār nesportoju. Pirms tam braucu ar riteni daudz un staigāju.
Vēl man ļoti patika Jilianas vingrojumi, kādas 2 nedēļas taisīju un ātri vien bija rezultāti, taču beidzu taisīt, jo nepatīk, ka mājās trosnis un citiem traucēju. Kā arī nepatīk ja skatās kāds virsū, kurš nesporto.