Labrīt tievētājas!
Man tikai tagad rīts sākas, pēc vakardienas ballītes. Ārprāts, cik sen es nebiju tiiik labi izdejojusies. Tas bija super. Un par spīti garšīgajām uzkodām, kas tik tur nebija sataisītas ( visādas gaļiņas, zivis, lavaši, sāļie groziņi ), un arī vismaz pus pudelei Baileys ( uz ko mūs pierunāja Sky degustācijā ), kā arī vēl Martini un šampim, šorīt -1kg. Un es pat zinu kāpēc. Slidoju ļoti aktīvi 2h, ka biju slapja ( reāli labs kardio, starp citu ) un pēc tav vēl aktīvi dejoju daudzas stundas. Esmu pārsteigta, cik daudzas meitenes ir neaktīvas cacas. No vismaz 40 meitenēm, slidoja labi ja kādas 10, varbūt pat mazāk, pie tam ļoti neaktīvi, un dejoja aktīvi arī tikai retā. Lielākā daļa kautrīgi nosēdēja pie galdiņa. Tā kā biju puišu vidū vakara zvaigzne, pašvērtējums debesīs :D Pierādījums tam, ka puišiem patīk aktīvas meitenes, nekas, ka ar 10 liekiem kilogramiem :D :D Bet tas mani protams, neapstādina tievēšanā. Šodien iesim garā pastaigā, dēļ ne īpaši labās pašsajūtas.
Lee, žēl, ka tā. Es laikam nebrauktu kaut uz ārzemēm, bet būtu kopā ar draugu. Katrā ziņā, nebēdājies, būs jau labi.
Jauku svētdienu visām :)