nu es variju ,protams,ka ar garshvielaam,bet doma taada,ka man liekas ritigi ok,pat varita udenii :D es ar biju vienu bridi atteedusies,kad vislaik ex gatavoju,tad paaris gadus isti needu,bet tagad ir ok :)
es vakar glazi shampja iedzeru,jo ghimene nelikaas mieraa,bez maz vai ar varu leeja mutee alko :D nesaprot,kaa var negribet dzert :D shodien glaze karstviina ar piparkuukaam mmm :) viss ,ko es eedu LV-putra,piparkukas,biezpiens :D
Manējais atnesa vīnu, tā nu tagad tukšoju glāzi.. domāju, ka tik 1 glāzi .. :) :D
Runājot par alkoholu, es gadā 1-2 reizes iedzeru vairāk par 2 glāzēm un atļaujos kko stiprāku.. :D
Neesmu ļooti sen lietojusi alko un arī ballējusies nē.. man pat negribas, bet nu Londonā gan ballēšos kā nākas :D (l)
Ja turpināšu ēst tā kā šodien, tad drīz varēšu atgriezties šajā diskusijā:D Lai gan- tā īsti tievētājas neesmu pametusi- lai gan pati vairs netivēju, sekoju līdzi jūsu diskusijai!
Labrīt. :)
Vai nu nemāku vairs pareizi nomērīties vai tiešām no manis ripo cm nost,no vidukļa -1cm un no ciskām -2cm.
Nākamnedēļ uzkāpšu uz svariem un tad redzēs,ko tie rādīs,cerams,ka būs mazāks skaitlis. :)