Colldlady, nu tad mini konkrētus piemērus. Bet es pateikšu godīgi, man burtiski dusma uzrauj par tādiem izteikumiem, nu burtiski kā no cālis.lv. Tu zini kā tie iegūts sūkalu proteīns? Nu KAS var notikt, ja cilvēks beidz dzert piem. Piena spēku? Tas ir pilnīgi tas pats. Es pilnīgi saprotu, ka visi nav vienādi, ka visiem nav jālieto viens un tas pats, bet, lūdzu, nu nevajag izteikt apgalvojumus, kas nav patiesi. Nu nevar nekas beigties ar veselības problēmām pēc tam, kad beidz dzert olbaltumvielas. Tie nav steroīdi. Un man arī ir ntie piemēri, kaut mans brālis. Viņš ir gan pārtraucis, gan atsācis. Vai to tev kāds ārsts ir apgalvojis? Man ļoti negribās kasīties, nepārproti, vai tml., es tikai velos saprats - bet šis nav pirmais apgalvojums, kuram vienkārsi nav raciolāna argumenta vispār..nemaz. Jo zinātne saka pretējo, bet tu saki, ka gan no muskuļiem būs slikti, gan no olbaltumvielām. Es nezinu, nu var jau būt tiešām, ka 1% no Zemeslodes tiešām ir tā kā tu apraksti, es jau arī nevaru apgalvot pertējo. Varbūt tiešām padalies savā pieredzē, kas notika pēc tam, kad cilvēki beidza dzert olbaltumvielas?
Labrīt!
Brokastis, rudzu maize+mājas siers.