Surli..paldies, par info, es šodien nopirkšu to glikozamīnu, palielināju zivju eļļu 2x un noteikti ņemšu rīt 10kg, nevis 12. Jā, tur varbūt par ātru viss, lai noturētu pareizu pozīciju, kas zina?!
Kampanella, es saprotu to sajūtu, kad visiem sanāk, bet pašam nekas nesanāk. Pašai tā ir bijis. Bet, ja tu apēd tos tunča salātus un iekšā jūties slikti vai tas nav apliecinājums, ka tu ej pret sevi? Pret savām vēlmēm, kas ir skaists vēders, augums? Tu taču jūties lepna dienās, kad viss izdodas? Tu, protams, vari neņemt vērā, bet es varu pateikt tikai kā man tas izskatās un es varu kļūdīties. Dienas, kad tu it kā saņemies, vai nav tā, ka ļoti, ļoti maz ēd? Vismaz, kad tu ieraksti, tā šķiet. Es arī nekad nenoturētos ēst veselīgi, ja dienā apēstu 800kcal :) Vakar vien apēdu 4gab šokolādes jeb 12g, dateles, nu tiešām burtiksi katru dienu apēdu kaut ko tādu, jo tas palīdz. Ja tu nevari bez tiem majonēzes salātiem, nu apēd viņus pusdienās. Lai vai kā, es domāju tu iekšēji zini, ka tu vari, tikai to vajag dabūt ārā. Mans draugs arī kādreiz visu laiku ēda kkādas šokolādes, čipsus nu visu un katru dienu. Ēda man blakus. Bet tas, ka kaut ko gribās, nav attaisnojums un iemesls to apēst, ja ir mērķis. Es savam draugam tiešā tekstā pateicu, lai nenes man mājās nekādus našķus, man to nevajag. Ir citu veidi kā cilvēku iepriecināt - bez ēdiena. Dzīve nevar iet tikai caur pārtikas prizmu. Lai arī tas ir vieglākais veids kā otru iepriecināt kādreiz - atnesot našķi.
Tāds nu mans monologs.
Brokastīs PS puse pudeles ar kakao, 2 maizītes ar svaigo sieru.
Beibe.Marta, man treniņš beidzas 21.00, mājās esmu 21.30 un es ēdu jeb pareizāk izdzeru Piena spēku. Lee mani var palabot, bet, ja tu apēd biezpienu uzreiz, no tā nav nekāda jēga, jo viņš uzsūcās 4h, tev vajag kaut ko ar ātrākām OB.