Sunscreen,
Jā, man palīdzeja zivis, ēdu arī aknas, un ēdu joprojam, man līdz ar Dvitamīna trūkumu pasliktinājās zobi, arī kauli lūza `viegli`, toreiz mēneša laikā salauzu 2 pirkstu
Parasti saule ir visnozīmīgākais un būtiskākais D vitamīna avots, bet ja vasarā tā arī nav izdevies pietiekami baudīt saulīti, D vitamīnu iespējams uzņemt arī ar uzturu. Jāatzīst, ir ļoti maz produktu, kuri dabiski ir bagāti ar D vitamīnu. Visbagātākais D vitamīna avots ir zivju eļļa, treknas zivis (siļķes, laši, skumbrijas), D vitamīns mazākās koncetrācijās atrodams arī olas dzeltenumā un dzīvnieku aknās, dažkārt tas ir pievienots pienam vai kādam citam produktam rūpnieciskās apstrādes procesā. Būtisks D vitamīna avots ir margarīns, ja tas pagatavots no kvalitatīvām augu eļļām. Daudzās Eiropas valstīs tam pat papildu pievieno D vitamīnu, lai maksimizētu tā uzņemšanu (piemēram Nīderlandē pat 50 % no dienā ieteicamās D vitamīna devas ir atrodamas margarīnā). Īpaši aktuāla ir D vitamīna papildu uzņemšana valstīs, kurās saulīte nav tik biežs viesis, ka citur, piemēram Skandināvijā un diemžēl arī Latvijā.