Apsveicu visas ar jaunajiem izmēriem! :)
Man šodien svari parādīja LOL, vakarā atriebšos, iebāžot šiem pēcpusē jaunu bateriju. :D Mērlente parādīja -1 cm viduklī, bet vairs nekur citur. Tāpēc es sāku domāt, ka vidukli kaut kā nepareizi nomērīju. :D
Brokastīs ļoti gribējās kaut ko saldu, apēdu pārslas ar pienu. Protams, ka dēļ fiksajiem OH, man JAU gribas ēst atkal. Zināju taču, ka tā būs, bet nu ļoti gribējās :D
Pusdienās man būs omlete pēc surli receptes- ar šampinjoniem un lociņiem. Ņamma, nevaru sagaidīt pusdienas!
Vispār man kaut kā baigi velk uz olām šīs dienas. Vakar taisīju omleti ar dārzeņiem, šodien omlete ar šampinjoniem un jau apceru, ka rīt brokastīs būs olu kultenis ar dārzeņiem ietīts kaut kamā lavašveidīgā. Izskatās, ka es ļoti mērķtiecīgi eju uz to, lai man noriebtos arī olas! :D
Un izskatās, ka manas ebay pasūtītās masāžas burkas ir kaut kur pa ceļam no Ķīnas veiksmīgi apmaldījušās.
Un es šorīt sapratu, ka līdz svētkiem ir nedēļa un man vēl nav NEVIENAS dāvanas. Nekā, nu pilnīgi nekā. Domāju, ka šī būs interesanta nedēļa :D
Ok, mans monologs ir beidzies! Foršu tievēšanu! :)