ujjj aloe, man pat galeriju negribaas veert valjaa,ieraugot titulbildi rakstam :D nu jaaaaa,mees redzam visu savaadaak :D
Lee, man precizi taada pati auzu putra bij :) atklaaju burvigo kokosskaidinju pasauli :D
Gan bei ir garšīgi Vistas gaļas salāti ar ananāsiem un ceptām rīsu nūdelēm :) un manuprāt ir ok sastāva ziņā, bet cēzara salātiem gan baigi daudz mērce klāt ..
Buuuuu, jā, iepriekš arī biju bērusi kokosa skaidiņas klāt, ņammīgi. :)
kokosriekstu skaidiņas ir ļoti vieglas, nedomāju,ka vairāk par 50kcal vienā ēdamkarotē, man ir virtuves svari elektroniskie, bet skaidiņu nav, lai varētu precīzi teikt.
surli, ja izdomā iet, tad es izvēlētos kaut kādu staigāšanu bez lielas slodzes. Nedēļa dzīšanas procesā, manuprāt, ir daudz. Protams, skaties pēc savām sajūtām, bet tas mēnesis bez slodzēm ir ne jau tāpat vien ārsta iegribu noteikts.
Buuu. es varu nosvērt.
Cik ir 100gr ckal ? man uz paciņas nav rakstīts.. nu es kādu 1 tējkaroti tik pieberu... nebiju domajusi, ka tur traki daudz oh un tauki. :D
Es tieši nesen skatījos to uzutrvēŗtību kokosa skaidiņām un biju diezgan šokā - tik daudz piesātināto tauku. Cik atceros, tie taču ir tie sliktie? Vai tad riekstos vairāk nebija jābūt nepiesātinātajām taukskābēm? Diezgan samulsu, patiesībā. Varbūt kokosrieksts ir tāds pats dranķis kā palmu eļļa?! :D Es nesaprotu.
vai ne _paris :D kokosriekstu ella laba tik lai matos ziekjeetu :D man vnk pus pacinja palika paari no Xmas daavanu taisishanas, negribeju mest aaraa, iedomajos pielikt pie putras un taa garsha ir njammm... tapec gribu izlietot un vismaz kaut kas aizstaaj to karoti ievarijuma :D
Es ar nedaudz vēlāk ;)
Viss, jāiet ēst. Šodien man īpaši ražīgas pusdienas - 200g biezpiena un VISS :D Bāc, būs pa īsu līdz dienas beigām, būs jāiet vēl uz veikalu :D
Tikko kartigi notreneju plecus.. :) tagad minos uz velotrenaziera un izdomaju ienakt cosmo , lai atrak laiks paiet :D
Nu ok meitenes, dodiet zinju kad gribesiet to omegu.