Labrīt!
Paldies, meitenes, par atbalstu un labiem vārdiem. Kā nonācu līdz 130kg? Daudz ēdot :D Pati sevi tagad nosodu un nesaprotu. Kad biju pusaudze, jau tad nebiju nekāda baigi slaidā, no bērnības jau biju apaļīga. Dzīvoju pie vecākiem vidusskolā, svēru kādus 80kg jau. Sāku satikties ar savu draugu, viņš mani vien pa kafūžiem vadāja un tā aizgāja, jau pieņēmos līdz kādiem 90kg. Vecāki mani sāka ierobežot ēšanā, teica, ka tas kaitējot manai veselībai, neklausīju, iespītējos un kad pārvācos dzīvot ar draugu pēc vidusskolas beigšanas, gandrīz kā par spīti viņiem riju divreiz vairāk. Un saprotiet, ar laiku izplātās tas kuņģis un gribas vēl un vēl. Un ja katru dienu ēdu Mcdonaldu, čilli picu vai ko taml., kā mums bija, tad loģisks arī bija dažu gadu laikā sasniegtais milzu svars. Tagad ar draugu smejamies ( abi esam notievējuši, viņš gan mazāk, no 105kg uz 80kg ), kā mēs agrāk varējām rīt tik daudz - maķītī paņēmām lielo koplektu un vēl klāt 2 čīzburgerus un saldējumu. Tagad pat lielo komplektu apēst grūti :D
sophie, jā, kad uznāk tie kompleksi, es jau arī sev saku, ka tagad tomēr es izskatos daudz daudz labāk, pat ar visām ādas problēmām. Protams, ka tā tas ir , es to apzinos, par uzmanību no vīriešiem vispār nesūdzos. Un jā, es jau arī ceru, ka zinātne attīstīsies un kaut ko sadomās pret ādas izstaipīšanos. Es jau cenšos mīlēt sevi tādu, kāda esmu, citreiz man uznāk kaut kāda sevis slavināšana un es spogulī skatos uz sevi ( it sevišķi drēbēs ) un saku, ka esmu seksīga, draugs arī saka bieži komplimentus, bet nu jā, reizēm jau uznāk tie kompleksi, it sevišķi dēļ rokām, vasarā, kad nevaru neko normālu uzvilkt un arī ar krūtīm ir tā, ka viņas saglabājušās palielas, bet arī ir tā liekā āda, un nav tādas smukas tvirtas un tas arī nedaudz dzen kompleksos. Pat, ja es izdomātu taisīt operāciju, nezinu, cik man tādas būtu jātaisa, jo tā āda ir visur - rokas, kājas, vēders, krūtis un pat seja :(
buu, tavs pašreizējais draugs zina, ka mīli citu?
Šodien ēdīšu zivju pirkstiņus ar dārzeņiem, vajag uz ātro kaut ko no mājām paķert līdzi darbam, ceru, ka tur nav traki daudz kalorijas.
Jauku dienu, slaidās!