TIEVĒTĀJAS II

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Turpinam tievēt. Jauna disksuija, iespējams dos jaunu sparu tievēt. Kādai :D
Nākam, dalamies, tievējam.
02.07.2013 11:13 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Droši vien, ka tam ir kāds cits izskaidrojums.

Uz labierīcām piestaigāt sanāk diezgan aktīvi, ar to jārēķinās. Man laikam jau taciņa grīdā izveidojusies. Nezinu, kā lai delikāti to pasaka, bet nu teikšu, kā ir - ūdens vispār sakārto visādu agregātstāvokļu pārtikas galaproduktu izvadi. Tas arī pie plusiem.
06.11.2013 11:00 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
laimiigaa :D :D :D es citreiz naktii reizes 3 eju :D
06.11.2013 11:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
pride and prejudice, tu tik taktiska :D
06.11.2013 11:08 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Brīt dāmas!
Esmu izskaidījusies par savam rīta darīšanām.
Šodien nosvēros un nomērījos... Par svaru nekas iepriecinoš: precīzi 71kg :( ahhhh liekas, ka nemūžam pie tā 69 un zemāk netikšu!
Nomērījos: itkā no kājām - 1cm; No vēdera -2cm... nezinu, neticu mērlentei :D Jo ja mēri krīt, tad jau svaram arī vajadzētu krist, nevis stāvēt burtiski uz vietas.

Jau cik mēnešus es muļājos uz priekšu, bet nekā! Pilnīgi lamāties gribās!
06.11.2013 11:17 |

Reitings 1571
Tas par to slāpšanu ir fizioloģiski. Organisms tiek pieradināts pie tā, ka ūdens rezerves nevajag, jo regulāri tiek ūdens iedots. Un tad kādu dienu ūdens pieplūde tiek nogriezta vai samazināta. Organismam šoks, ūdens tiek novirzīts tur, kur tas visvairāk ir nepieciešams (labāk iedot smadzeņu šūnām, kuņģis un gremošanas sistēma var pagaidīt (tas attiecas uz to galaproduktu izvadi :) ), par matiem tādā brīdī laikam vispār netiek domāts, par matiem vispār pēdējā vietā parasti tiek domāts :D ). Un ar slāpšanas sajūtu organisms jau dod signālu, ka - eu, dāmīt, pietiek jokoties, man vajag ūdeni, citādi visas tavas šūnas izžāvēšu sausas! Un pēc tāda šoka tajā brīdī, kad ūdens atkal tiek iedots, organisms taisa rezervi (aiztur ūdeni) katram gadījumam, ja nu tai trakajai atkal ienāk prātā nedot ūdeni. :D Respektīvi, slāpšanas sajūta jau norāda, ka ūdens rezerves ir izsmeltas. Līdz tam nevajadzētu nonākt. Nu, tas tāds mazs kopsavilkums no tā, ko esmu lasījusi.

Par to, ka jau pēc 20 min slāpst - viens izskaidrojums var būt, ja pirms tam nav dzerts un tad pēkšņi sāk daudz dzert, tad organisms cenšas izveidot tās pašas rezerves + apūdeņot visas šūnas, ūdens tiek izlietots aktīvāk, tā es to saprotu, un otrs var būt - organismam jau izveidojies režīms (es tā pieņemu no savas pieredzes) - ja visu laiku tiek dzerts ik pēc kādām 10 min, tad 20 min pārtraukums var liecināt, ka kaut kas režīmā ir sajucis un varbūt ūdens tagad vispār nebūs. :D Nu, cilvēka organisms ir ļoti smalka, noslīpēta mašīna, tāpēc es uzskatu, ka jebkurš signāls jau par kaut ko liecina. :)

OK, kā var saprast no visa šī palaga, esmu nedaudz palasījusi par ūdens dzeršanas jautājumiem :D

Brīvdienās sanāca daudz braukt ar mašīnu, nolēmu, ka ūdens dzeršanu piebremzēšu, lai nav jāstājas katrā uzpildes stacijā. Kamēr nonācu līdz galamērķim,jau bija sajūta, ka esmu tuksnesī. :D
06.11.2013 11:21 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
surli_murli, domāju, Tu kļūdies. svaram ir maza nozīme, galveanis ir izmaiņas ķermenī.
es vispār nesveros, jo tam svaram nebūs nekādas nozīmes, galvenais, lai iet nost apkārtmēri, lai rodas reljefiņš.
06.11.2013 11:25 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 02.10.2010
Tikko paskaitļoju savu konta saturu un neiepriecināju sevi.
Ja līdz nākamajam konta papildinājumam vēlos iztikt tikai no savas naudas, atskaitu visus savus maksājumus un bērna ēdienu, tad sanāk, ka mums ir tieši 20 Ls nedēļā, lai nodrošinātu ēdienu man un vīrietim + minimālās higiēnas preces. Nu wtf? Pat nerunājot par kādu ieprieciņošu nieku sev, kur nu vēl lupatām, skaistumkopšanas procedūrām vai kosmētiku. Es pat gribēdama nevaru neprasīt naudu no vīrieša. Meitenes, šis ir iemesls, kāpēc netaisī bērnus pirms kārtīgiem personīgajiem ienākumiem! :D
Es esmu dīvaina, jo jūtos slikti, ja tērēju naudu, kuru pati neesmu pelnījusi. Bet vienu gan es zinu- tagad es daudzkārt vairāk cīnīšos par labu karjeru, lielu algu, nekā to būtu darījusi, ja man nebūtu bērna un šī pauzes perioda...

Es te tā- out of topic. :D nav kam sirdi izkratīt.
06.11.2013 11:31 |

Reitings 1571
skarlet_, pag, 20 Ls TAVAS naudas, par kuru jānopērk pārtika tev un vīrietim?

Vēl mazliet par ūdeni. Meitenes, kuras dzer uz nakti, jums no rīta nav aizpampušas acis, tūska? Teorētiski tas tā varētu būt, bet man tā nav. Interesanti, kā ir citiem. :)
06.11.2013 11:38 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
skarlet_ bet Tu jau neesi viena. Un arī viena pati bērnu neuztaisīji. Tas ir tikai normāli, ka arī vīrietis sniedz materiālu ieguldījumu pārtikā, rēķinos. Es nesaprotu, kāpēc Tu viena pati gribi visu apmaksāt?
06.11.2013 11:39 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vēl mazliet par ūdeni. Meitenes, kuras dzer uz nakti, jums no rīta nav aizpampušas acis, tūska? Teorētiski tas tā varētu būt, bet man tā nav. Interesanti, kā ir citiem.

Man nav. Bet naktīs arī gadās iet uz wc, ja kaķis pamodina lēkājot pa pūsli :D
06.11.2013 11:40 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Labrīt.

Nezinu cik veselīgi, bet brokastīs kādi divi mini tomāti biezpiens ar ābolu-apelsīnu džemu, mazliet Piena Spēks, 2 riekstu cepumiņi un piparmētru tēja.

Pusdienās griķi ar krējumu, tomātiņi un atkal biezpiens plānojas.

Ko vakariņās? Nezinu, bet organisms pieprasa vistas fileju. :)

Un kā ar sāls lietošanu? Minimāli taču drīkst?
06.11.2013 11:42 |

Reitings 1531
Par ūdeni.
Man prasās, kad sportoju. Tagad, kad bija tukšais periods, tad neprasījās, bet tagad ūdens patēriņš palielinājies. :)
Par acīm - kaut kur tieši lasīju, ka pirms gulētiešanas jāiedzer glāzi ūdens, lai no rīta nebūtu piepampušas acis. :)
06.11.2013 11:44 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man nav nekādas tūskas un aizpampušas acis. Nē, nu kaut kas jau papampis uzreiz pēc pamošanās izskatās, bet ātri vien pāriet. :)
06.11.2013 11:45 |

10 gadi
Reitings 2152
womankind, nu jā, nezināju, kā lai izsakās. :D
sophie , Tu mums ziķeris, visam proti atrast izskaidrojumu. :D

Par tām tūskām - bļaujat, ja es te tagad dezinformēju, bet man šķiet, ka tādas ļoti uzskatāmas tūskas rodas tad, ja dzer daudz ūdens un lieto daudz sāls.

Lab, pietiek par ūdeni, jāed taču arī kaut kas ir, man pavisam drīz pusdienas, tad nu labu (un prātīgu) apetīti! :)
06.11.2013 11:54 |

10 gadi
Reitings 2152
tb, ja vienlaikus dzer daudz ūdens un lieto daudz sāls.
06.11.2013 12:00 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Civ.
49 dienas:D
Sēžu mājās, dzeru čaju. Taiso lēnām pie dokas.
Manā ēdienkartē puķkāposti un čaja, karstie dzērieni un zāles.
Nom,nom,nom.
06.11.2013 12:01 |

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 02.10.2010
Tas ir tikai normāli, ka arī vīrietis sniedz materiālu ieguldījumu pārtikā, rēķinos. Es nesaprotu, kāpēc Tu viena pati gribi visu apmaksāt?

nē, nav tā, ka es gribu visu apmaksāt. jo visu maksā draugs- dzīvokļa īri un komunālos, visus lielos pirkumus gan mājai (tv, ledusskapis), dzīvokļa remontu, lielos pirkumus bērnam (no pēdējiem- autosēdekli un barošanas krēsliņu), visus ar auto saistītos izdevumus, iziešanas ārpus mājas. Un tad man gribētos kaut vai no savas puses pārtiku nopirkt, un mani dzen izmisumā tas, ka pat to nevaru atļauties... Reālas problēmas jau nav, jo nav tā, ka nebūtu naudas vai, ka man nedotu naudu. Problēma ir manā galvā, jo es nemāku dzīvot tikai uz cita rēķina...

Bet par piepampušām acīm- man tādas ir no rītiem, un es nezinu no kā.
06.11.2013 12:01 |

Reitings 1571
pride, nē, nav dezinformācija.

Pie vainas varot būt gan liels ūdens daudzums uz nakti, gan arī sāli saturoši produkti (aiztur ūdeni), gan vēl arī alkohols, neizgulēšanās utml. Tiem audiem ap acīm esot tendence piesaistīt ūdeni. Iepriekšminētajos gadījumos, tas pietūkums ir no rīta un pēc tam pāriet. Ja maisiņi ir visu laiku, tad vajadzētu meklēt jau iekšējus iemeslus, varbūt traucēta kāda orgāna darbība.

Tagad tiešām pietiks par ūdeni, jau sāk gribēties ēst :D
06.11.2013 12:12 |

Reitings 1531
sophie Atzīsties! Tu gan jau esi dakteris. :)
06.11.2013 12:25 |

Reitings 1571
Oi, nē, nē, nekādā gadījumā! Es jau rakstīju- tas viss ir balstīts tikai uz to, ko pati esmu lasījusi. Nemaz nebrīnīšos, ja ir veikti jau pāris desmiti zinātnisku pētījumu, kas to visu apgāž. :D Bet man šie skaidrojumi liekas loģiski, tāpēc pie tiem pieturos. Esmu atvērta labojumiem un jaunai informācijai. :) Man vienkārši patīk visam atrast loģisku izskaidrojumu un pamatojumu, kāpēc ar mums notiek tā, kā notiek. Jāatzīst, ka ar teoriju man vienmēr ir gājis labāk nekā ar praksi! :D
06.11.2013 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits