Nu tā, sveikas tievētājas!
Arī es jau ilgu laiku klusībā sekoju līdzi Tievētāju diskusijai un beidzot esmu saņēmusies padalīties ar saviem rezultātiem.
Pievērsties sportam sāku tieši pirms gada. No 64kg esmu nokritusies līdz stabiliem 57kg. Bikšu izmērā no 40/42 uz 34/36. (170cm)
Šī gada laikā sporta zālē neesmu bijusi ne reizi. Visu daru mājās uz sava jogas paklājiņa ar savām 2kg hantelēm. Vislielākās pārmaiņas ieguvu pēc Jillian Body Revolution 3 mēnešu programas (tiesa gan, es nesekoju pievienotajam kalendaram un dienā pildīju divus, nevis vienu no workoutiem, kā tas ir paredzēts programā, līdz ar to, man tie bija kādi divi mēneši.
Pirms gada varēju noskriet 4km kā maksimums, bet tagad divreiz nedēļā skrienu 10km un ir sajūta, ka mierīgi varētu vēl likt kādu km klāt.
Šobrīd ir tā, ka esmu iesprūdusi savos 57kg un uz 54, kas bija mans mērķis galīgi nesanāk tikt, tāpēc nolēmu aktīvāk sākt piedalīties šajā diskusijā tā, lai uz ziemassvētkeim būtu zaudēti 10kg no sākotnējā svara. No otras puses - svaram nav nozīmes, gribu stabilu 34.izmēru biksēs.
Ēdu tiešām veselīgi, bet kalorijas neskaitu un ēdiena gramus nesveru. Iespējams, tieši tas ir mans klupšanas akmens.
Bildes ieskatam.
2012.gada vasara un pirms nedēļas
Procesā. Vasarā sanāca vingrot mājās +40 grādu karstumā bez gaisa kondicioniera :D
viens no maniem mazajiem mērķiem bija uzkačāt rokas. Šis ir tas, ko esmu ieguvusi no push-upiem un 2kg hantelēm. Saprotu, ka būs vien jāiet uz sporta zāli un jācilā lielāki svari, lai muskulis turpinātu augt.
izmaiņas apakšgalā
un augšgalā. (bildes ir taisītas no rīta vai uzreiz pēc sportošanas. Zvēru, ka pēc apēstām pusdienām es tā neizskatos :D )