Jēzus, esmu pārsmaidījusies, aloe, tavs trusis reāli savāds.. Kas par saldo?
vai ne :D salietojies saldējumu :D redziet, meitenes, nedrīkst ēst saldējumu :D
Tur tā recepte bija tāda, ka mazliet pavārīja katliņā PS, piejaucot klāt cukura želantīnu - kad tas izkusa, lej trauciņos, ieber viducī, ko nu grib - šis lika valriekstus un plūmes laikam. Tad ledusskapī iekšā uz pāris stundiņām. Kad ņem ārā saldais sastindzis, dekorē ar ogām.
_paris - viņš mazliet tikai pavārīja, nu var teikt, ka pasildīja, lai cukura želantīns izkūst - tas man arī bija jaunatklājums :) Izskatījās nenormāli garšīgi!
Var pagatavot VĒL diēiskāk, parasto želantīnu+stēviju, nebūs cukura kcal, bet nezinu kā garšotu.. Stilīgi, jānomēģina, eu varbūt vienkārši ieželināt zemeņu PS un miers? :D
man tāda pati doma bija :D domāju - jāpaņem zemeņu un vaniļas :D lai krāsaināks... un klāt dzērvenes sablenderētas.. mmm.. tik jāizdomā vai man ir trauciņi, kur salikt. Liešu bļodās :D
Meitenes, kuras lieto Nuvaring, vai varat padalīties ar jūsu pieredzi? Vai ir bijuši kādi sarežģījumi, svara pieaugums vai vēl kas cits?
Man ārste šodien izrakstīja Nuvaring, bet mazliet baidos, negribu pieņemties svarā, kā ar pumpām un pašsajūtu lietojot?
Man daktere ieslidināja rokās Nuvaring bukletiņu... es nesaprotu, kas tiem ginekologiem ir pret prezervatīviem? (t) kāpēc tik bieži uzvedina uz hormonu lietošanu?
Man arī ārste ieteica (drīzāk pierunāja) lietot Nuvaring. :D
It kā nebiju domājusi lietot hormonus, iepriekš nebija laba pieredze ar tabletēm, kaut arī tikai 3 mēnešus lietoju..