Labrīt :)
Surli, daudz laimes dzimšanas dienā. Lai piepildās visi sapnīši un lai izdodas tikt 38. izmēra biksēs :D Ceru, ka tomēr salabsi ar vecākiem, dzimšanas dienā nedrīkst skumt. Man bija tā, ka, kad pašķīros ar draugu pēc 7 gadu kopdzīves, tad aizgāju pie vecākiem padzīvot ( nebiju tur dzīvojusi kopš 17 gadus vecuma ), un tad es jau pēc 2 mēnešiem aizmuku un dzīvoju viena pati :D Bet tas jau atkarīgs , kādas attiecības ir ar vecākiem. Man labākas ir tad, kad braucu ciemos vienkārši, jo piedevām mēs vēl strādājam kopā. Tas tomēr ir nedaudz paciešamāk, kā dzīvot kopā.
Womankind, baigi labā lēcu recepte, noteikti izmēģināšu. Gribu arī atrast labu lēcu zupas recepti. Kādas lēcas izmanto tai receptei? Man garšo sarkanās un dzeltenās, tās mīkstākas. Zaļās, brūnās un melnās ir pacietas.
Vakar bija izcils treniņš. Pamēģināju to rakara ielikto vingrinājumu - svaru cilāšanu ar kājām, super, iepatikās. Un pēc treniņa, iebraucām ar draugu veikalā un nopirkām piena spēku.
Šorīt sagribējās brokastis, apēdu mazu gabaliņu 10% siera un biezpienu sajauktu ar vājpiena kefīru, jo nebija bezpiedevu jogurts. Tīri ok.