kampanella, tavi spriedumi ir ārkārtīgi virspusēji. Tad kā tu vari kaut ko spriest, ja pati mini, ka neiedziļinies? Vai tev nešķiet loģiski, ka cilvēks dienā atļaujas apēst 10g(!!!) salduma?! Par ko vispār ir runa? Un, kāds sakars našķim ar olas dzeltenumu? Vai tev nekad nav gribējies apēst kaut ko garšīgu tievējot?
Ja es būtu laukos, būtu kā tu saki, bet es esmu Rīgā, pelnu savu algu, pērku par to olas un lidinu ārā dzeltenumus :D
Un par brīvdienām - nu vispār garām..mīļā, kampanella, es savas brīvdienas pavadīju pavisam godīgi, tāpēc nesaskatu saikni arī starp dzeltenumiem un brīvdienām. Brīžiem šķiet, ka tev reāli patīk kasīties..kaut ko bakstīt..
Teiksim, tu mini par laukiem. Jā, tā nudien būtu, bet godīgi? Ja man ir mērķis vai nav mazliet tā kā vienalga, ko domā citi? Ok, minētajā lauku gadījumā es vienkārši atteiktos no olā, bet kopumā tieši tā vispār var kaut ko sasniegt-ar konkrētu mērķi un attiecīgām darbībām. Cik nav muļļāts, ak jel.. Tikai tāpēc, ka tev tas izklausās nesimpātiski - izmest ko ārā, nav jābūt tik kategoriskai. Vai tad nav skaidrs, ka šeit meitenes ir "jukušas tajā tievēšānas ziņā?" Man šķiet pie tā nonāk vienmēr.
Lai gan fitness pasaulē tā vispār ir ikdiena.. Nu tā kaut kā :)