meitenes, es te lasu juusu visu panaakumus, tas ir taads prieks, sajuusma par jums :) atceros, pirms 4 gadiem es 3 menesu laika zaudeju 10 kg.. a tagad? tagad es visu vasaru censos est veseligi, nomest svaru, bet man ir tads darbs un teiksu ta , man ir nenormala slimiba - riishana, es vnk nekontroleju un sveru vel vairak, ka vasaras sakuma, man pasai kauns iet sabiedriba,°veders kaa bumba, nevienas manas vasaras drebes vairs neder, darbu esmu pametusi, lielaakoties deelj taa, ka es tur pierijos , patiesiba.. ka lai sevi motivee tam visam, gribasspeeks ir liels, jaa, bet bailes, ka atkal noraushos, aii.. jo tas ko es tur apriju, ak dievinj, man pretigi paliek atceroties to, tagad varu mociities ilgi, ilgi dabut nost :/// bet ljoti gribu, vnk ar ritdienu, aiziet, sakt veseligi est, sportot, iemilet savu kjermeni.. tas viss , protams, nav viena diena izdarams, kaut gan var teikt, tagad tak varu sakt est veseligi, neatlikt uz ritdienu.. bet gribas sakt ar jaunu dienu, nevis ar vakaru.. es ceru, ka man ari bus motivacija, nenorauties izdosies..