Kādai ir sastādījis treniņ programmu/trenējis Dmitrijs Šappo no city fitness(tas,kurš atrodas sky&more)? Interesē atsauksmes, bet google nekā nav.
Neesmu sastādījusi pie viņa, bet regulāri atrodos Sky&More - redzu un dzirdu kā viņš strādā ar saviem klientiem. Godīgi? - vajadzēja man ar uzreiz iet pie viņa, lai uztaisa man treniņprogramu. Viņš gan dārgi prasa.. + papildus treniņus gana daudz, bet tomēr pirms uztaisa programmu, daudz ar tevi strādā, pēta, analīzē tevi.
Varētu sīkāk pastāstīt pēc nedēļas.. kolēģe ņems pie viņa programmu.
paris, viņa uz turienu brauc katru gadu, jau nez cik ilgi, un līdz šim nekad (!!!) nebija apdorošinājusies - trakā. Un tieši šajā reizē izdomaja, ai, moš vajag. Un labi, ka tā.
kampanella, pie mums jau nav tādi kalni, lai vajadzetu ar helīti braukt pakaļ :D
Vienreiz arī LV kalna vidū nolikos, atbrauca pakaļ, aizveda - viss korekti un pieklājīgi :)
Tagad tik sanāk ienākt un palasīt jūsu tievētāju diskusiju, bet pašai padalīties ar rezultātiem nesanāk.
Jāsaved veselība kārtībā un tad jau atļaušos atsākt visu :(
_paris Es tagad ljoti biezhi atceros Tevi :D jo man te veikalos nemitigi ir atlaides Ben&Jerry saldejumiem un atceros,ka vienreiz teici,ka garsho :D bet mans miljakais ir Haagen Daz un tam gan ljoti reti atlaides :D bet vakar nokjeru miiljaako garshu un veel ar taaaaadu atlaidi :D brivdienas bus izcilas :D
buuuu, :D Jā, jā, domā par mani! Es gan toreiz nenopirku ben%jerry, mums ir tāda Vēsma un es tad to nopērku, ja gribās, jo vienā saldējumā sanāk 100kcal - jau teicu reiz. Bet nu, prootams, nav tāds krēmigs kā tie foršie, treknie :D
_paris, ja MAN būtu jāizvēlās kleita sev, tad zinu, ka pēdējā man izskatītos vislabāk. Man ir ļoti līdzīga piegriezuma melna, ļoti labi valkājas.
Pārējās man izskatītos ļoti slikti, jo būtu pa īsu, it sevišķi 2. un 3. Visu laiku liktos, ka jāparauj uz leju.
Bet nu - es neesmu tu :D
womankind, es piekrītu, man arī nepatīk, ja ir par īsu. Iešu mērīt, cerams, ka tur būs tā kleita - pēdējā, skatījos internetā, bet veikalā uz vietas vēl nē.
lūgums bez aizvainojuma, bet jums nav taa, ka skrienot peksni savajagas pa lielam uz poda? Man ir taa biezi un sodien bija tik traki, ka krumos ieskriet dabuju un papildus kaunu dabuju, jo to redzeja pensionars, kurs staigaja ar savu taksi turpat netalu.
Labrīt!
Šorīt -100g :) Brokastīs - maize, nedaudz siers un daudz sarkanās parprikas (C vitamīns tagad nepieciešams)!
Par kleitām.. fasons ir superskaists 4. bildei, bet tonis mazliet par jēlu (manai gaumei)..
3. ir ļoti sexy.. tādu varētu vilkt mājas apstākļos vai arī uz kādu klubiņu aizejot un kļūt par ''lady in red'' :D
2. Patīk fasons un tonis, tikai šādā aukstumā nespētu tādu iegādāties..
1. atbaida gan josta, gan tā ķeska priekšpusē, arī tonis varēja būt veiksmīgāks :)