Aj, tagad tāda sabiedrība,kas uzskata- ja neverai iekāpt 36.-34.izmēra biksēs, tad nu esi resns. Es ar savu PSRS mammu viendien par šo te runāju..viņa to nesaprot. Vienkārši nesaprot. es saku,ka tādas kā es- sabiedrībā, starp vienaudžiem un no vīriešu puses, es noteikti skaitos jau resna. (tās,kas mani var apstiprināt,ka
resna es neesmu) un viņa nesaprot..kā tā varot būt, jo viņu laikos viņas par tievēšanu nedomāaj ,jo vienkārši tas nebija vajadzīgs. tukla nebija neviena, bet bija gan pakaļa kā pakaļa, gan krūtis, gan apetelīga ciska, viduklis bija...tagad ja neesi ar šķirbu starp kājām un ja nevaru ar plauktām apņemt savu cisku tā,lai vēl gurķi var iebāzt pa vidu, tad esi resns.
man iebjas šie laiki. nevis tāpēc,ka es esmu slinka dura,kas stumda savus pāra kg šurpu turpu, bet tāpēc,ka principā-man par tievēšanu pat nebūtu jādomā,jo ar mani viss ir kārtībā. tieši tik vienkārši. bet nē, es ņemos, peros, moku sevi, lai būtu tāda,kādai jābūt.
_paris tu nonāci pie šīs domas:
Ir ta, kan es nezinu, kad un kura bridi, bet es zinu, ka savu merkji sasniegsu.
es savukārt atkal un atkal nonāku pie tā,ka es sev nekad nebūšu tāda,ka - o! ir labi. man patīk..pat,ja svērtu 31kg.:D