Labrīt :D Jūs jau te tik daudz pierakstījušas :D
Es uzkāpu uz svariem un ar nožēlu secināju, ka ir + 2kg, kopš neko nedaru. Tagad apņēmusies visu novest līdz galam, jo vairāk laika tam man nebūs.
Pabrokastoju, gribēju šodien pavingrot, bet es atkal esmu slima, deguns tek, jāšķauda, klepus...kāda tur vingrošana. Šodien vnk ēdīšu mazāk un pa gultu ar krievu valodu.
Bet ar bažām gaidu, kad būs jāatgriežas darbā. Vrb kāda man var ko ieteikt. Man ir diezgan tizla situācija, nedzīvoju Rīgā un uz darbu jāceļas pēc 6, tad man ēst negribas, parasti iedzeru mazo tasi kafijas un 1 maizīti ar mokām dabūnu iekšā. Pusdienas eju ēst uz ēstuvēm, tur es parasti ņemu griķus + gaļu, salātus, jo vnk nenormāli gribas ēst. Plusā man pa dienu gribas uzēst kādas 4 šoko končas vai batoniņu, jo savādāk es neizturu darba dienas beigas, sāp galva un nespēju pastrādāt. Un tā regulāri, ko es daru neparizi, ka man gandrīz katru dienu sāp galva? Tas ir mokoši. Galva sāp tikai darbā.
Ko lai iesāk, jo es negribu uzbaroties strādājot, bet tas notiek, jo organisms brēc pēc ēdiena :(