Es pievienojos parfait, visu manu veselīgo ēšanu sabojā saldumu rīšana starp ēdienreizēm. Apēdu dažas dateles, dažus gabaliņus cepumu, riekstiņus (diemžēl grauzdētos vai panētos), konfektes, saldējumu, kūku u.t.t. Saprotu, ka jābeidz , bet katru reizi, kad apņemos nēst visus tos sūdus, tāda sajūta, ka kāds tīšuprāt man tos uzsūta. Jo man ir tā, ka es strādāju viesnīcā, un lielākoties darbā es varu čiept visādus gardumus, un es protams nevaru atturēties kko nepaņemt, īt īpašī, ja man par to nav jāmaksā. No rīta vienmēr esmu apņēmības pilna, apēdu normālas brokastis, pusdienas jau arī normālas, bet kā pulkstenis rāda viens, tā man uznāks ēšanas kāre, un tā es ēdu līdz trijiem, jo sēžu pie datora, un tad taisos uz darbu. Vēlāk dodos uz darbu, atkal saēdos vīnogas, reizēm riekstus, tad jau ir launags. Tātad es nepārtraukti ēdu no vieniem līdz 6. Nu nav man tajā laikā tās apņēmības sev pateikt stop, pietiek! Meitenes ko iesakāt, ka atturēties no uzkošanas starp ēdienreizēm. Un varbūt jūs varat ieteikt kādus produktus labāk ēst brokastīs, pusdienās, vakariņās. Nu un starp ēdienreizēm, ja nu ļoti sagribas.
Ar ko jūs aizstājat saldumus, ja nu ļoti sagribas? Es ēdu vīnogas, bet tajās ir daudz cukura, kā arī dateles, mandeles, rozīnes, bet tajās ir daudz kaloriju. Gribas kko gardu, bet ar maz kalorijām. Gribas kko gardu, ko reizēm var atļauties vairāk, bet ar maz kalorijām. :D
Vispār intenetā ir samērā maz informācias par šo visu, gribas atrast lapu kur viss smalki un sīki sarakstīts par veselīgu uzturu. Varbūt kkādai datorā ir kko labs materiāls par to visu, vai ir atrasta laba inteneta adrese var pat būt krievu vai angļu valodā, galvenais, lai ir noderīga informācija.
Atvainojos par penteri, bet gribas izkratīt sirdi! Kā arī gaidu ieteikumus.