Viss, beidzot šī debīlā diena ir beigusies! Lai man tik kāds gadas ceļā, tād neoma sen nav bijusi! Gribas ēst, bet ja gribu paspēt uz treniņu paēst nesanāks.
A man vecāki no laukiem saveda gardumus- ābolus, mājas desas (mmm... tāds dūmiņa aromāts) + vakariņām mamma mums sataisījusi pildītās pankūkas! Saka- atnāksiet no darba, uzmetīsiet uz pannas apcept un vakariņas gatavas!!! Nu kas viņa dulla- man tak rīt jāsveras :D
Sarma, celulīta veidi ir dažādi, tāpat, kā problēmas stāvoklis. Katram gadījumam ir savi risinājumi. Vienai tie ir vaakuma zābaki, citai šarko duša, citai kkādu ruļļu masāža.
Tas, ka tavai draudzenei tas bija efektīvi, nenozīmē, ka tas garantē rezultātu arī tev.
Es pa piečuku aizgāju uz konsultāciju Wellslim centrā. Dabūju norādījumus tieši savas problēmas atrisināšanai.
Surli,
es kaut kā ar draugu aizrunājos par Tavu situāciju, ka cilvēks visu dara pareizi, bet progress apstājies. Viņš teica, ka katram var iestāties tāds "plato", kad organismam vajadzīgas radikālas pārmaiņas. Šajā gadījumā teica, ka, lai cik negribētos, bet varētu palīdzēt OH nedēļa. Līdz ar to rastos daudz spēka, darbosies daudz aktīvāk, muskuļi sarosīsies un veicinās tauku degšanu. varbūt vērts pamēģināt?
surli, tu man pilnīgi dusmu uzdzen jau no rīta, JO kāpēc tu nenomēri vidukli? Nu vau gurnus, vienalga - kaut ko, kas liecina par progresu un es ticu, ka tāds ir!
Tu taču pati spogulī redzi, ka rokas smukākas, pareizi? Tas nozīmē, ka nestāv uz vietas tavs progress, tikai tas neattainojas svarā - bet tam ir jāattainojas mērlentē, vai spēkā, nu kaut kā citādi, formās varbūt? Varbūt tava pēcpuse ir apaļāka :) Manējā noteikti, to es tiešām redzu, lai gan svars it kā nav tik zems kā kādreiz.
Labrīt.
Man šodien ellīgi labs garīgais.
Vakar diena izvērtās zolīdi, ja neņem vērā,ka vakardienas makaroni ar gaļu vēl ir palikuši vēderā un vēders svara kritumu neparāda šorīt.:D
eh...šodien uzvilku bikses...iedomājos, cik forši būs,kad uzvilkšu jaunas bikses..ir jau vienas noskatītas..skatlogā gaida mani.