Atgriezās libido :D parādījās pumpas, kas protams ar laiku pazuda. Tas arī viss.. neko vairāk tādu neatceros. Protams, pašai sajūta labāka, ka vairs nav ķīmijas organismā :)
Kad es beidzu lietot NuvaRingu pirmo reizi - pumpas pārņēma mani mežonīgā ātrumā un daudzumā. Tagad, kad gribu atkla beigt lietot rinķi ir paniskas bailes no šī pumpu uzlidojuma, bet nu, kā būs, tā būs :D
Man arī MR izpalika kādus 3-4 mēnešus.
Nē nepazuda, varbūt nebija tik lielas kā no sākuma (tiešām metās tādi kā augoņu, feh), bet pumpas man bijušas kopš sevi atceros :D
surli, man neiet kopā :D Bet nu es pati ēdu mistrojumus par ko citi brīnās, vienu brīdi man bija topā cepti zaļie zirnīši + cīsiņi un krējums. Neviens nesaprata kā kko tādu var ieēs, bet es to ēdu dien dienā pusdienās un nesapratu kā var negaršot :D
Man kolēģe ar izbrīnu skatījās, ka ēdu biezpienu un auksto gaļu. Tipa tik dīvaina kombinācija - pēc kā garšo? :D es saku kā, pēc kā? Pēc biezpiena un aukstās gaļas :D
surli, jūs ar vīru sev katrs atsevišķi ēst gatavojat?
Bāc, man tā sagribējās briseles kāpostus, bet mans dārgais apvainosies, ja ko tādu viņam piedāvāšu. Būs sev atsevišķi jātaisa.
Labdien! :)
Svars mazlietiņ nokrities, bet neticu, ka tikai no tā, ka samazināju OH. Bet motivācija atkal lielāka.
B. Grieķu jogurts ar kanēli.
P. Biešu zupa.
sophie, nu pārsvarā ir tā, ka uztaisu kko ēst, kas garšo viņam un pēc tam pati meistaroju savu ēdienu. Bet ir arī tā, ka viņam, šad tad, garšo arī mans dietiskais ēdiens.