womankind, diez ko neiet kopā, tad laikam atbilde ir nē, tā jau man šķita. Bet es domāju nopirkt, lai stāv saldētavā un ēs pa mini porcijām, bet laikam tāpat nē :D
Un womankind, tevī atkal runā skolotāja, tu nedod atbildi, tu liec pašai meklēt :D
Es vel pa māju:D man riktīgs medusmēnesi,jo iekrīt tā,ka draugam ir brīvdienas.
Nu ko...esmu diezgan nokritusies svarā. Kopš 5 dienas no 54,5 uz 53,3. Ganjau uz udens rēkina, ne? Bac, tik smtimulejoši,ka negribētos visu atgūt merkaķa ātrumā.
Sdn taisīšu krāsnī ceptus kartupeļus ar sieru. Nu un tur savu kg arī noteikti atgūšu:D
Surli, tev ir, jā? Es ceru, ka viņa man rakstīs recepti, man tā ārste ne visai, ja godīgi.. No yasminelles, es nemelošu, es jūtu, ka zemāks libido, jau ilgi.. Es ceru, ka ar citiem hormoniem tas varētu beigties, jo kādreiz tā nebija.
Paris-nu veeders jau ir veel plakanaaks, tad nu vai nu tas ir kuņģis,kas pielipis pie mugurkaula, vai arii tieshaam spekjuks zuud:D bet jaa, aciimredzot, uz mani iedarbojas svara kritums. Uzreiz prieks censties, bet ja mokos, mokos un nekaa- aatru vien attopos pie chipshu pakas.
Žēl,ka 6 dien baļļuks...ceru nenoriities un nepierīties.
Meičas, ko lai izdomā-man gaidām viens ilgi gaidīts pasakums. Satikšu savu ilgi gaidītu cilvēku un būšu ar viņu visu vakaru. Riktīgs meiču vakars, bet....gribas pagatavot kaut ko ēdamu, bet ne tādu, lai piesistos kā rukši, bet tādu,lai jūtamies paēdušas. Un bez knakstīšanās,kas ilgs visu nakti.
Ko jūs gatavotu,ja butu tik sajūsminātas kā es?