E. Nu es domāju, ka kaut kādi varbūt 2kg pa 4 mēnešiem ar spēka treniņiem var uzaudzēt, bet nu jāskatās pašai, es vairāk spriežu pēc tā, cik grūti vīriešiem aug muskuļi pat ēdot virs normas, mēs meitenes jau parasti cenšamies notievēt, ēdam tieši mazāk kaloriju par normu, tāpēc tā mazliet skeptiski raugos uz izteikumiem, ka kilogramiem muskuļu uzaug. :) Teiksim, nu es arī eju uz spēka treniņiem, esmu smagāka, bet zinu, ka vaina ir ēšanā, no muskuļiem max pāris kg tur varētu būt, kāds 1.5kg :D Bet, ja tu saki, ka ēd kā parasti - tad mazums, kas?!
Turpini iesākto ceļu, ēd sabalansēti, gan sasniegsi to rezultātu, ko vēlies! Ticu, ka formas ir glītākas sportojot, tas arī nav maz!
Bet man ir ļoti bēdīgs garastāvoklis, saņēmu visai neiepriecinošu izteikumu par to, ka man vajadzētu trenēties cītīgāk. Tas mazliet iedūra, jo es tiešām nedomāju, ka esmu resnāka - viss tāpat, drēbes der, nekas nespiež, bet tas teikums.. Kad tiešām biju resna, neviens neviena vārda neteica, tagad kaut kāda mistika :D