Sveikas tievētājas.
Šo diskusiju lasu jau sen,iegūstu daudz jaunu info,kā arī iedvesmojos lai nepadotos.Pašlaik esmu diezgan apjukusi,par to kas notiek ar manu ķermeni,tapēc izstāstīšu savu stāstu,varbūt kādai būs kādi ieteikumi,vai idejas.
Kad sāku sportot pirms pusotra gada, svēru kādus 63-64kg uz 165 augumu,sāku ar Shaun T Insanity.Pēc programas kas iet divus mēnešus zaudēju 4-5kg,biju apmierināta,tapēc nolēmu ka turpināšu Insanity,tikai pildīšu tos vingrinājumus 3x nedēļā.Tā pagāja gads, līdz sapratu kad tikai ar sportu neko nepanākt, vajag arī sakārtot uzturu.Tad aptuveni no aprīļa turpināju sportot,un sāku ēst veselīgi.2 mēnešu laikā tiku uz 55-56kg, par ko biju diezgan iepriecināta,jo mans mērķis bija 54kg (šajā svarā jūtos vislabāk).Tā arī pagāja vasara, līdz augustā sapratu kad vēlos vēl papildināt savu sportu, ne tikai Insanity, bet vēl paņēmu pietupienus,presītes,atspiešanās.Jutu,kad slodze ir lielāka,un mani viss apmierināja,līdz kamēr uzkāpu uz svariem.Svērusies nebiju visu septembri,un tagad uzkākpjot uz svariem rāda 60kg.Īsti nesaprotu,kā tas var būt,jo ēdu veselīgi,nekas manā dzīvē mainījies nav.Esmu diezgan apjukusi,un saprotu,kad kaut ko,es daru nepareizi,tikai ko.Varbūt Jūs,meitenes varat ko ieteikt,vai ir kādas idejas ;)